Інсайдер Мукул Шарму (Mukul Sharma) опублікував на своїй сторінці в Twitter кілька фотографій, на яких показаний смартфон Huawei Mate X, оснащений гнучким екраном. Крім фоток, можна помітити ще одну головну характеристику смартфон - підтримка 5G-мережі.

Сам смартфон ми бачили неодноразово, фотографії демонструють, що перший гнучкий смартфон компанії Huawei подолав важливий рубіж при тестуванні швидкості передачі даних в комерційній мережі нового покоління.

Фотографія підтверджує, що максимальна швидкість завантаження даних склав 1038 МБ/с, тоді як вивантаження даних проводилася з швидкістю, яка на порядок менше завантажувальної. Дивно, але такої швидкості зміг досягти тільки Samsung Galaxy S10 5G, який показали вже навесні 2019 року. Втім, китайці не поспішають випускати своє дітище, так що купити його зараз не вийде, і справа не тільки в ціні.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Варто відзначити, що Huawei Mate X є одним з найбільш дорогих смартфонів наших днів. Він оцінений в 2599 доларів в США і 2299 євро в Європі. У продаж новинка надійде влітку.

Нагадаємо, що компанія Apple показала світові нову ОС для своїх пристроїв - iPadOS. Судячи з назви, новинка стане доступною для використання тільки на планшетах. У будь-якому випадку, це відмінна новина для тих, хто не може розлучитися зі своїм пристроєм. Раніше на iPad встановлювали iOS, яка з самого початку була розроблена для смартфонів, так що на великих екранах дана ОС виглядала дуже дивно.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що новий фітнес-браслет від Samsung добрався до України. Тепер же головний конкурент Xiaomi Mi Band 4, який не з'явився на прилавках, зможе порадувати користувачів широким списком можливостей. Однак, ціна в 2700 гривень шокує публіку, так як за китайський браслет від Xiaomi попросять всього лише 30 доларів.

Знай.uа писав, що Oppo і Xiaomi представили смартфони з вбудованою камерою під екран. Однак, такі смартфони з'являться на прилавках вже в 2020 році, коли виробники доопрацюють цю технологію. Про ціну такої розкоші не повідомляється.