На заході Mobile World Congress 2019 у лютому цього року компанія Huawei представила ноутбуки MateBook X Pro, MateBook 14 MateBook 13. Тепер же ці новинки будуть з'являтися на прилавках, причому за приємною ціною.

Сьогодні Huawei повідомила про початок продажів моделі Huawei MateBook 14 на території Китаю, де пристрій пропонується за ціною від 825 доларів. Це за версію з процесором Intel Core i5 8265U, 8 ГБ оперативної і 512 ГБ на диску. Така ж модель, додатково оснащена дискретною відеокартою Nvidia GeForce MX250, варто 868 доларів. Старша версія, яка відрізняється наявністю процесора Intel Core i7 8565U, обійдеться в 1013 доларів. Це набагато менше, ніж заявлені у лютому ціни для європейського регіону. У будь-якому випадку, навіть такі ціни цілком адекватні. Ноутбуки з такою потужністю і по такій ціні на сьогоднішній день є рідкістю навіть на ринку Європи та Китаю.

Ноутбук отримав 14-дюймовий екран із співвідношенням сторін 3:2 дозволом 2160 х 1440 пікселів, який займає 90% площі лицьової панелі. У теорії, це дозволить зменшити його розмір, а також збільшити корисну площу на лицьовій панелі. Серед іншого, в компанії відзначили автономність ноутбука - в режимі відтворення відео, ноутбук здатний пропрацювати цілих 15 годин.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple показала світові нову ОС для своїх пристроїв - iPadOS. Судячи з назви, новинка стане доступною для використання тільки на планшетах. У будь-якому випадку, це відмінна новина для тих, хто не може розлучитися зі своїм пристроєм. Раніше на iPad встановлювали iOS, яка з самого початку була розроблена для смартфонів, так що на великих екранах дана ОС виглядала дуже дивно.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що новий фітнес-браслет від Samsung добрався до України. Тепер же головний конкурент Xiaomi Mi Band 4, який не з'явився на прилавках, зможе порадувати користувачів широким списком можливостей. Однак, ціна в 2700 гривень шокує публіку, так як за китайський браслет від Xiaomi попросять всього лише 30 доларів.

Знай.uа писав, що Oppo і Xiaomi представили смартфони з вбудованою камерою під екран. Однак, такі смартфони з'являться на прилавках вже в 2020 році, коли виробники доопрацюють цю технологію. Про ціну такої розкоші не повідомляється.