Деякі виробники смартфонів вже випустили моделі з підтримкою стандарту зв'язку 5G. Серед них і LG, Huawei, Xiaomi, LG, Honor, Meizu, Lenovo, Sony. Однак, головного конкурента цих компаній у списку немає, і ми зараз говоримо про Apple. Схоже, компанія не поспішає впроваджувати підтримку мережі нового покоління в свої смартфони.

Проте, в США головним є смартфоном iPhone. Apple зазвичай люблять розхвалювати за інновації, але якщо придивитися, в смартфонах цієї компанії все з'являється пізніше, ніж у інших. Лицьова розблокування тут не була першою, захист від води та пилу, бездротова підзарядка і багато іншого вперед випустили численні китайські виробники.

Все це дуже круто, і інноваційно, але публіці потрібна підтримка 5G, яка стане доступною в смартфонах яблучної корпорації вже в 2020 році, якщо не пізніше.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Серед власників iPhone в США було проведено опитування. Результати показали великий інтерес до iPhone 5G. 18% опитаних готові заплатити за такий апарат до $1200. У майбутньому цей інтерес може тільки збільшуватися, коли власники iPhone будуть дивитися, як володарі Android-смартфонів насолоджуються високими швидкостями доступу в інтернет. Однак, на сьогоднішній день у компанії йде справи не кращим чином.

Нагадаємо, що гнучкий смартфон Huawei Mate X засвітився на фото. Раніше в мережі з'являлися знімки цього флагмана майбутнього, проте, на цей на знімках можна помітити підтримку мережі 5G. Смартфон досяг передачі даних в 1 Гб/с, що є рекордом на сьогоднішній день. Коли девайс з'явиться на прилавках - не повідомляється. Однак, вартість смартфона оцінили в 2500 доларів, що досить багато навіть для складного смартфона.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple висміяла Android на презентації iOS 13. І хоча яблучна корпорація не дозволяє собі жартувати над конкурентами, цього разу Тім Кук, глава Apple, натякнув на те, що оновлення iOS 13 з'явиться на всіх iPhone одночасно, чого не може собі дозволити Google.

Знай.uа писав, що Huawei MateBook 14 надійшов у продаж. Це відмінний ноутбук з потужними показниками продуктивності. І це при тому, що девайс коштує тисячу доларів. Зовні він нагадує MacBook від Apple, і головною перевагою можна вважати величезний акумулятор.