Майже відразу після представлення смартфона Redmi K20 Pro, який оснащений висувною фронтальною камерою. В інтернеті оприлюднили ролик, який демонстрував повний розбір пристрою. Відео розповідає про деталі конструкції смартфона. На відео нам показали, що смартфон зібраний досить якісно, а заміна будь-яких компонентів не складе труднощів навіть для недосвідчених користувачів.

Смартфон Redmi K20 Pro отримав композитну систему охолодження чіпсету з 8 шарами графіту, теплопровідного гелю і мідною фольгою. Завдяки цій конструкції підвищується процес охолодження процесора смартфона.

Відсік для акумулятора зроблений з можливістю заміни батареї з мінімальним ризиком пошкодження при процедурі. У теорії, це підвищило довговічність смартфона, і це при тому, що це звичайний бюджетник.

Звукова камера смартфона отримала значний обсяг - 0,9 кубічних сантиметрів і знаходиться на верхній частині корпусу.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Лоток для сім карти Redmi K20 Pro захищений від попадання води і пилу. Також роз'єм USB Type-C оснастили гумовою вставкою, а його кріплення до системної плати смартфона опрацьовано засобом проти корозії. Це теж сильно вплинуло на довговічність смартфона.

Нагадаємо, що гнучкий смартфон Huawei Mate X засвітився на фото. Раніше в мережі з'являлися знімки цього флагмана майбутнього, проте, на цей на знімках можна помітити підтримку мережі 5G. Смартфон досяг передачі даних в 1 Гб/с, що є рекордом на сьогоднішній день. Коли девайс з'явиться на прилавках - не повідомляється. Однак, вартість смартфона оцінили в 2500 доларів, що досить багато навіть для складного смартфона.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple висміяла Android на презентації iOS 13. І хоча яблучна корпорація не дозволяє собі жартувати над конкурентами, цього разу Тім Кук, глава Apple, натякнув на те, що оновлення iOS 13 з'явиться на всіх iPhone одночасно, чого не може собі дозволити Google.

Знай.uа писав, що Huawei MateBook 14 надійшов у продаж. Це відмінний ноутбук з потужними показниками продуктивності. І це при тому, що девайс коштує тисячу доларів. Зовні він нагадує MacBook від Apple, і головною перевагою можна вважати величезний акумулятор.