Презентований "комп'ютер-терка" Mac Pro 2019, який був показаний на виставці Apple WWDC 2019, наробив чимало шуму в інтернеті, так як його вартість виявилася для багатьох шокуючою – стартова ціна становить 5999 доларів, а в топової комплектації сягає понад 45 тисяч доларів. Однак, яблучна корпорація вирішила зробити сюрприз для користувачів, і дає можливість отримати безкоштовно дорогий ПК.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На офіційному сайті Apple була створена сторінка з детальними характеристиками Mac Pro. При цьому з'явилася можливість оцінити те, як саме впишеться комп'ютер інтер'єр вашої кімнати, використовуючи технології доповненої реальності Apple AR. По суті, це і є спосіб отримати “безкоштовно” комп'ютер, і навіть розмістити його в своєму будинку за допомогою доповненої реальності і смартфона.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Відкрити цю сторінку в Safari на iPhone або iPad, знайдіть пункт про доповненої реальності і натисніть на посилання See Mac Pro in AR – в цей момент буде здійснено запуск фотокамери з віртуальним Mac Pro 2019, і ви зможете візуально розмістити комп'ютер на будь-яку поверхню в своїй кімнаті, щоб оцінити всю красу цього дорогого комп'ютера.

Звичайно, ніхто не збирається його вам відправляти, особливо безкоштовно. Зате можна розглянути його з усіх сторін, і навіть прикинути, куди б ви його поставили, якщо з'явиться близько 45 тисяч доларів на ПК.

Нагадаємо, що експерти впевнені, що в 2020 році в Apple буде далеко не найкраще становище на ринку. Виною цьому будуть iPhone 2019, які покажуть публіці вже в вересні цього року. Якщо говорити більш конкретно, то відсутність підтримки 5G в смартфонах і планшетах істотно знизять популярність. Наприклад, практично всі виробники смартфонів вже випустили свої смартфони з підтримкою мережі нового покоління.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що експерти назвали вартість Samsung Galaxy Note 10. Відомо, що він вийде в чотирьох модифікаціях, дві з яких зможуть підтримувати 5G-мережу. Що стосується цін, за одну з модифікацій доведеться заплатити близько 1200 доларів, що досить багато навіть для флагмана від iPhone.

Знай.uа писав, що експерти показали якість збірки смартфона K20 Pro від Redmi. Як виявилося, збірка досить якісна, а заміна компонентів не складе праці фахівця. Більш того, навіть заміна акумулятора передбачено, що дає нам зрозуміти, що цей флагман здатний працювати не один рік.