На пристроях з iOS 13 і iPadOS можна не просто запустити ігри для популярних консолей, але і пограти в них за допомогою оригінальних геймпадів. Важливо тільки, щоб всі пристрої були підключені до однієї мережі Wi-Fi. Тепер геймери зі всього світу можуть порадіти, так як популярні геймпади почали дружити зі смартфонами. Ті, хто не готовий прощатися зі своєю консоллю, тепер з легкістю можуть перейти на мобільний геймінг, який нітрохи не гірше конкурентів. Не виключено, що незабаром в App Store з'являться ігри, які будуть доступні для гри тільки для геймпада, щоб збільшити комфорт під час використання.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ще в березні Sony випустила додаток Remote Play, яка дозволяє заупстить на iPhone і iPad багато ігор для PlayStation. Тепер до смартфону або планшету можна також підключити DualShock 4. Видання MacRumors вже протестувало нову можливість, погравши у Kingdom Hearts 3. Нарікань майже немає. Найсерйозніше - підтримка не всіх ігор. Проте, це лише питання часу, або розробники просто не врахували, що консольні геймпади стали доступними.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що експерти впевнені, що в 2020 році в Apple буде далеко не найкраще становище на ринку. Виною цьому будуть iPhone 2019, які покажуть публіці вже в вересні цього року. Якщо говорити більш конкретно, то відсутність підтримки 5G в смартфонах і планшетах істотно знизять популярність. Наприклад, практично всі виробники смартфонів вже випустили свої смартфони з підтримкою мережі нового покоління.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що експерти назвали вартість Samsung Galaxy Note 10. Відомо, що він вийде в чотирьох модифікаціях, дві з яких зможуть підтримувати 5G-мережу. Що стосується цін, за одну з модифікацій доведеться заплатити близько 1200 доларів, що досить багато навіть для флагмана від iPhone.

Знай.uа писав, що експерти показали якість збірки смартфона K20 Pro від Redmi. Як виявилося, збірка досить якісна, а заміна компонентів не складе праці фахівця. Більш того, навіть заміна акумулятора передбачено, що дає нам зрозуміти, що цей флагман здатний працювати не один рік.