Ні дня не проходить без цікавих новинок на краудфандингової майданчику Xiaomi. Вчора був фільтр на змішувач, а сьогодні - розумна зубна щітка Oclean X, на яку вже на старті надійшло понад 20 000 замовлень. Пристрій, що називається, вистрелила, і на те є причини. Відразу варто сказати, що вона виглядає незвично, так і сенсорний екран в зубній щітці - величезна рідкість. Звичайно ж, виробництвом займається Xiaomi яка вміє створювати унікальні гаджети за приємною ціною.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Oclean X намагається бути вашим персональним консультантом по чищенню зубів. Щітка розповість, наскільки ефективно ви це робите, де халтурите і який режим вам підходить найбільше. Також є оцінка сили натискання і тривалості чищення. Іншими словами, щітка сама за вас почистить зуби, і навіть підкаже, як робити це правильно. Швидше за все, така щітка чудово підійде для дітей, які нічого не розуміють в чищенні зубів.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Відомо, що ціна на момент виходу на ринок буде досягати близько тисячі гривень, що помітно дешевше конкурентів.

Нагадаємо, що експерти впевнені, що в 2020 році в Apple буде далеко не найкраще становище на ринку. Виною цьому будуть iPhone 2019, які покажуть публіці вже в вересні цього року. Якщо говорити більш конкретно, то відсутність підтримки 5G в смартфонах і планшетах істотно знизять популярність. Наприклад, практично всі виробники смартфонів вже випустили свої смартфони з підтримкою мережі нового покоління.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що експерти назвали вартість Samsung Galaxy Note 10. Відомо, що він вийде в чотирьох модифікаціях, дві з яких зможуть підтримувати 5G-мережу. Що стосується цін, за одну з модифікацій доведеться заплатити близько 1200 доларів, що досить багато навіть для флагмана від iPhone.

Знай.uа писав, що експерти показали якість збірки смартфона K20 Pro від Redmi. Як виявилося, збірка досить якісна, а заміна компонентів не складе праці фахівця. Більш того, навіть заміна акумулятора передбачено, що дає нам зрозуміти, що цей флагман здатний працювати не один рік.