Нещодавно, 23 травня, була успішно запущена перша партія супутників Starlink. Starlink - проект системи навколоземних супутників, що розробляється компанією SpaceX, з метою створення дешевого і високопродуктивного супутникового інтернет-каналу зв'язку. Відомо, що місія пройшла успішно, і всі супутники вийшли на навколоземну орбіту. Залишилося зовсім небагато, і компанія закінчить впровадження супутників на орбіту нашої планети. В теорії, користувачі зможуть користуватися швидкісним інтернетом, причому практично безкоштовно, якщо вірити словам Маска.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Зараз в небі багато жителя планети неозброєним оком можуть побачити в нічному небі пов'язані між собою вогні. Втім, далеко не всі супутники зайняли свої вихідні позиції, і для цього знадобиться час.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На відео ми можемо спостерігати справжній "поїзд", який нібито "розкривається" з-за того, що супутники маневрують. Всього кілька днів залишилося для того, щоб розгледіти власні очі процес становлення супутників. Повідомляється, що за одну ніч вони кілька раз з'являються на небосхилі. Тепер навіть неозброєним оком можна спостерігати, як супутники борознять простори космосу.

Нагадаємо, що експерти впевнені, що в 2020 році в Apple буде далеко не найкраще становище на ринку. Виною цьому будуть iPhone 2019, які покажуть публіці вже в вересні цього року. Якщо говорити більш конкретно, то відсутність підтримки 5G в смартфонах і планшетах істотно знизять популярність. Наприклад, практично всі виробники смартфонів вже випустили свої смартфони з підтримкою мережі нового покоління.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що експерти назвали вартість Samsung Galaxy Note 10. Відомо, що він вийде в чотирьох модифікаціях, дві з яких зможуть підтримувати 5G-мережу. Що стосується цін, за одну з модифікацій доведеться заплатити близько 1200 доларів, що досить багато навіть для флагмана від iPhone.

Знай.uа писав, що експерти показали якість збірки смартфона K20 Pro від Redmi. Як виявилося, збірка досить якісна, а заміна компонентів не складе праці фахівця. Більш того, навіть заміна акумулятора передбачено, що дає нам зрозуміти, що цей флагман здатний працювати не один рік.