Ми вже знаємо зовнішній вигляд, багато характеристики і навіть приблизну вартість смартфонів Galaxy Note 10, а зараз з'явилася інформація про дату анонса. Нагадаємо, що вартість смартфона буде близько 1200 доларів, залежно від модифікації, яких на ринку аж чотири.

Ходили чутки, що флагманську лінійку можуть показати у вересні, але схоже, Samsung вирішив не зраджувати своїм традиціям і збирається випустити нове покоління Galaxy Note, як зазвичай, у серпні. Презентація новинки, за повідомленням корейського видання ETNews, відбудеться 10 числа, а продажу, найімовірніше, почнуться з 25 серпня. Відзначимо, що компанія вже не перший рік випускає свій флагман буквально за 2 тижні до презентації нових iPhone, так як яблучна корпорація традиційно проводить презентації першого тижня вересня.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, новий фаблет вийде в чотирьох версіях, які будуть відрізнятися діагоналлю дисплеїв (6.28, 6.4, 6.7 і 6.75 дюймів), акумуляторами (3400–4500 мАч), підтримкою 5G і модулями камер (три або чотири). Новинки отримають процесор Snapdragon 855 або Exynos 9825, 8/10/12 ГБ ОЗУ, стилус S-Pen і швидку зарядку з потужністю 45 Вт. Щодо решти характеристик ми дізнаємося трохи пізніше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила нову зубну щітку, яка стане вашим особистим дантистом. Гаджет оснащується сенсорним екраном, а також величезною кількістю різних режимів, щоб забезпечити ефективну чистку зубів. Зазначимо, що щітка коштує всього тисячу гривень, і за ці гроші користувачі отримають розумну щітку, яка підкаже, наскільки ефективно ви чистите свої зуби.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що браузер Mozilla отримав круте оновлення. Тепер же сторонні сайти не можуть відстежувати дані про користувачів, які їх відвідують. Таким чином, компанія хоче убезпечити користувачів від небажаного збирання інформації, який часто є незаконним. Тепер же у бразера від Google з'явився потужний конкурент, який здатний затьмарити пошукача на ринку браузерів.

Знай.uа писав, що компанія Apple з виходом нової версії iOS додала підтримку геймпадів на iPhone. Це чудова новина для тих, хто не любить грати в мобільні ігри за допомогою сенсорного екрану, а довіряє геймпаду від своєї улюбленої консолі.