Смартфон Samsung Galaxy M10 добрався до України. Тепер цей гаджет буде продаватися на території країни, і за дуже привабливою ціною. Це пристрій оснащений LCD IPS дисплеєм діагоналлю 6,22 дюйма роздільною здатністю HD+ 1520х720 пікселів (співвідношення сторін 19.5:9).

Що стосується начинки, девайс отримає 2 ГБ оперативної пам'яті і 16 ГБ вбудованої флеш-пам'яті. Підтримується можливість установки карти пам'яті ємністю до 512 ГБ.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

На задній панелі пристрою розташована подвійна камера, яка включає 13-мегапіксельний основний модуль (F1.9) і допоміжний 5-мегапіксельний ширококутний модуль (кут огляду 120 градусів, F2.2). Фронтальна камера – 5-мегапіксельна. Звичайно, камера далеко не топова, але якісні знімки все ж робити точно зможе. Ємність батареї становить 3400 маг, і цього точно вистачить для такого процесора на цілий день без підзарядки.

Смартфон Samsung Galaxy M10 надійде у продаж в Україні з 19 червня 2019 року. Що стосується цін, за гаджет попросять близько 3600 гривень.

Нагадаємо, що компанія Apple відмовляється від підтримки смартфонів лінійки iPhone 6. Проте, користувачі сильно обурені, так як компанія відмовляється від підтримки відразу двох ступенів смартфонів. Користувачі чекали, що iPhone 5S вже не буде підтримувати iOS 13, однак, iPhone 6 теж не зможе оновитися до актуальної прошивки із-за застарілого заліза. І хоча яблучна корпорація все ще продає шостий iPhone, підтримувати його просто відмовляється. Для чого це зроблено - невідомо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung раптово повернула на ринок Galaxy Fold, який почав масово виходити з ладу. Компанія через кілька місяців після виявлення серйозної проблеми в збірці вирішила це питання, і готова продавати користувачам вже готовий продукт. Нагадаємо, що цінник на смартфон досягає 2000 доларів, так що дозволити собі гнучкий смартфон зможе далеко не кожен.

Знай.uа писав, компанія Sony готує до виходу унікальний смартфон. Він отримає відразу 6 камер, і подібних аналогів на ринку поки що немає.