Компанії Apple і Microsoft спільно працювали над створенням нового додатка iCloud для Windows 10. Хоча iCloud завжди було доступне у Windows, це новий додаток поширюється через Microsoft Store і включає функцію синхронізації, засновану на тій же технології, що і OneDrive Files On-Demand. У теорії, це означає, що з допомогою ОС Windows 10 можна отримає дсотуп до своїх файлів без необхідності в синхронізації.

Спочатку додатком буде завантажуватися тільки інформація про файл. А при повному доступі до файлу або якщо папка позначена для синхронізації, відбувається завантаження усього вмісту файлу. Така ж технологія використовується в iPhone, коли фотографії завантажуються по необхідності, тим самим оптимізуючи простір гаджета.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Досить дивно і обнадійливо бачити, як Microsoft і Apple тісно співпрацюють при створенні додатків для Windows. Схоже, яблучна корпорація шукає собі сильних соратників, щоб конкурувати з Samsung і Huawei.

Нагадаємо, що компанія Apple відмовляється від підтримки смартфонів лінійки iPhone 6. Проте, користувачі сильно обурені, так як компанія відмовляється від підтримки відразу двох ступенів смартфонів. Користувачі чекали, що iPhone 5S вже не буде підтримувати iOS 13, однак, iPhone 6 теж не зможе оновитися до актуальної прошивки із-за застарілого заліза. І хоча яблучна корпорація все ще продає шостий iPhone, підтримувати його просто відмовляється. Для чого це зроблено - невідомо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung раптово повернула на ринок Galaxy Fold, який почав масово виходити з ладу. Компанія через кілька місяців після виявлення серйозної проблеми в збірці вирішила це питання, і готова продавати користувачам вже готовий продукт. Нагадаємо, що цінник на смартфон досягає 2000 доларів, так що дозволити собі гнучкий смартфон зможе далеко не кожен.

Знай.uа писав, компанія Sony готує до виходу унікальний смартфон. Він отримає відразу 6 камер, і подібних аналогів на ринку поки що немає.

Читай Знай.іа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!