У серпні на нас чекає прем'єра флагманського сімейства Samsung Galaxy Note 10. У цьому році компанія планує випустити відразу кілька версій мобільника зі стилусом, де знайдеться місце і модифікації з 5G. Зазначимо, що модифікацій буде чотири. Дві з них будуть з підтримкою 5G, а цінник однією з модифікацій буде близько 1200 доларів.

Так, смартфони отримають індекси SM-N975 і SM-N976, де перший з них вказує на базовий Galaxy Note 10, а другий — на Pro-версію. Стандартний флагман запропонує Dynamic AMOLED-екран діагоналлю 6,4 дюйма, 128 Гб постійної пам'яті і батарею на 4170 маг.

Читай Знай.іа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Зазначимо, що смартфони отримають збільшений запас акумулятора - 4500 мАч. Навіть на сьогоднішній день це досить багато, так що смартфони зможуть працювати протягом всього дня без яких-небудь проблем.

Нагадаємо, що компанія Apple відмовляється від підтримки смартфонів лінійки iPhone 6. Проте, користувачі сильно обурені, так як компанія відмовляється від підтримки відразу двох ступенів смартфонів. Користувачі чекали, що iPhone 5S вже не буде підтримувати iOS 13, однак, iPhone 6 теж не зможе оновитися до актуальної прошивки із-за застарілого заліза. І хоча яблучна корпорація все ще продає шостий iPhone, підтримувати його просто відмовляється. Для чого це зроблено - невідомо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung раптово повернула на ринок Galaxy Fold, який почав масово виходити з ладу. Компанія через кілька місяців після виявлення серйозної проблеми в збірці вирішила це питання, і готова продавати користувачам вже готовий продукт. Нагадаємо, що цінник на смартфон досягає 2000 доларів, так що дозволити собі гнучкий смартфон зможе далеко не кожен.

Знай.uа писав, компанія Sony готує до виходу унікальний смартфон. Він отримає відразу 6 камер, і подібних аналогів на ринку поки що немає.