Анонсований раніше смартфон Redmi K20 Pro від суббренду Xiaomi позиціонувався, як справжній "вбивця флагманів" за найдоступнішою ціною. Але ця модель призначалася для ринку Китаю. Проте, в Європі він позиціонувався як бюджетник, що не дуже сподобалося користувачам. Смартфон прийняли не так радісно, як в Китаї.

Цінник в 299 євро спершу приємно здивував європейських користувачів, однак більш досвідчені звернули увагу на підступ. Всередині новинки інтегрований процесор для середньоцінового сегмента смартфонів Snapdragon 730, а значить за фактом це звичайний Redmi K20. До того ж, хоч і ціна низька, він залишився таким же бюджетником, і вже точно не флагманським пристроєм.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В іншому Xiaomi Mi 9T не відрізняється від "вбивці" Redmi K20 Pro. Смартфону дістався AMOLED-дисплей діагоналлю 6,39 дюйма роздільною здатністю 2340×1080 пікселів з вбудованим сканером відбитків пальців. Кількість оперативної пам'яті 6 або 8 ГБ, а вбудованої флеш-пам'яті – від 64 до 128 ГБ. І хоча чіп досить слабкий, компанія впровадила величезний акумулятор ємністю 400 мАч, і цього точно вистачить на цілий день автономної роботи.

Нагадаємо, що компанія Apple відмовляється від підтримки смартфонів лінійки iPhone 6. Проте, користувачі сильно обурені, так як компанія відмовляється від підтримки відразу двох ступенів смартфонів. Користувачі чекали, що iPhone 5S вже не буде підтримувати iOS 13, однак, iPhone 6 теж не зможе оновитися до актуальної прошивки із-за застарілого заліза. І хоча яблучна корпорація все ще продає шостий iPhone, підтримувати його просто відмовляється. Для чого це зроблено - невідомо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung раптово повернула на ринок Galaxy Fold, який почав масово виходити з ладу. Компанія через кілька місяців після виявлення серйозної проблеми в збірці вирішила це питання, і готова продавати користувачам вже готовий продукт. Нагадаємо, що цінник на смартфон досягає 2000 доларів, так що дозволити собі гнучкий смартфон зможе далеко не кожен.

Знай.uа писав, компанія Sony готує до виходу унікальний смартфон. Він отримає відразу 6 камер, і подібних аналогів на ринку поки що немає.