Компанія Xiaomi анонсувала смартфон Xiaomi Mi 9T, який, хоч і увійшов в лінійку, де вже представлені Xiaomi Mi 9 Mi 9 SE, насправді є клоном Redmi K20. Схоже, компанія вирішила не морочитися, і представити вже вийшов смартфон як абсолютно новий.

Xiaomi Mi 9Т позиціонується як бюджетний флагман, у якого є висувна фронтальна камера дозволом 20 Мп замість отворів і отворів в екрані. У теорії, це допоможе збільшити корисну площу екрана, тим самим сховавши камеру в сам корпус. Зручна технологія, яка відмінно підійде для тих, хто не користується фронтальною камерою.

Інший відмінною особливістю є наявність потрійного основної камери, головний модуль якою оснащений 48-мегапіксельним датчиком зображення Sony IMX582.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Що стосується продуктивності, пристрій отримало однокристальну систему Snapdragon 730, а також 6 або 8 ГБ оперативної і 64 або 128 ГБ флеш-пам'яті. XiaomiMi 9T отримав акумулятор ємністю 4000 маг з підтримкою 18-ватної зарядки. Параметру просто чудові, правда, вони в китайському корпусі. Однак, цінник приємно здивує всіх, так як смартфон продають від 299 євро, до 399.

Нагадаємо, що компанія Apple відмовляється від підтримки смартфонів лінійки iPhone 6. Проте, користувачі сильно обурені, так як компанія відмовляється від підтримки відразу двох ступенів смартфонів. Користувачі чекали, що iPhone 5S вже не буде підтримувати iOS 13, однак, iPhone 6 теж не зможе оновитися до актуальної прошивки із-за застарілого заліза. І хоча яблучна корпорація все ще продає шостий iPhone, підтримувати його просто відмовляється. Для чого це зроблено - невідомо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung раптово повернула на ринок Galaxy Fold, який почав масово виходити з ладу. Компанія через кілька місяців після виявлення серйозної проблеми в збірці вирішила це питання, і готова продавати користувачам вже готовий продукт. Нагадаємо, що цінник на смартфон досягає 2000 доларів, так що дозволити собі гнучкий смартфон зможе далеко не кожен.

Знай.uа писав, компанія Sony готує до виходу унікальний смартфон. Він отримає відразу 6 камер, і подібних аналогів на ринку поки що немає.