В нових iPhone може з'явитися роз'єм USB Type-C. Підтвердження цьому знайшли в бета-версії iOS 13.

Блогер Рафаель Мьютон зауважив, що в процесі відкату з iOS 13 beta 1 до iOS 12.3 на екрані iPhone змінилася стандартна заставка: кабель Lightning, спрямований до комп'ютера, тепер виглядає як USB-C. В даний час в операційних системах iOS на екрані відновлення з'являється кабель Lightning, який вказує на iTunes.

Схоже, компанія не врахувала цю можливість, і вирішила не морочитися. Або ж, компанія спеціально залишила цю іконку, щоб користувачі дізналися трохи більше інформації про майбутніх смартфонах.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Якщо iPhone з USB-C буде підключатися до ноутбука, минаючи зайві програми, це стане великим кроком вперед. Крім того, роз'єм Type-C дозволяє реалізувати швидку зарядку смартфона, а також роботу з різними аксесуарами і іншими гаджетами. Це суттєво спростить життя користувачам, так як кабелю зарядки будуть коштувати помітно дешевше, та й швидкість зарядки за рахунок нових технологій помітно збільшиться.

Подивимося, чи зможе яблучна корпорація реалізувати дану витівку в цьому році.

Нагадаємо, що інсайдери злили в мережу нову інформацію про Samsung Galaxy Note 10. Повідомляється, що флагман з'явиться на прилавках в чотирьох модифікаціях, і дві з них отримають підтримку мережі нового покоління. Крім наявності 5G, стало відомо, що обсяг акумуляторів смартфонів буде досягати ємності в 4500 мАч, і це дуже багато навіть для смартфонів 2019 року. Що стосується цін, Samsung хоче за одну з модифікацій аж 1200 доларів, що досить багато, навіть для топових флагманів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Xiaomi Mi 9T офіційно представили публіці. Однак, якщо в Китаї його зустріли дуже тепло, то європейська аудиторія не здивувалася виходу флагмана. В Китаї вони позиціонується як вбивця флагманів, а на ринку Європи як “бюджетний флагман”. Нічим новим здивувати користувачів не зміг, але за приємною ціною це відмінна альтернатива iPhone і смартфонів Samsung.

Знай.uа писав, компанія Apple і Microsoft створили новий додаток для користувачів Windows і iPhone. Тепер дані з хмари iCloud стануть доступними без подзагрузки.