Microsoft попереджає, що оновлення для Windows 10, яке вийде в червні, зламає деякі Bluetooth-пристрої, що компанія вважатиме небезпечними. На цей раз подібна поведінка операційної системи виявилося не наслідком помилки, а є спеціальним запобіжним заходом. Схоже, компанія Microsoft вирішила подбати про безпеку користувачів своєї ОС.

Правда, поки невідомо, про які саме гаджетах йшла мова. Швидше за все, про бездротової клавіатури і мишки, які можуть вийти з ладу після оновлення, якщо ОС вважатиме їх потенційно небезпечними. Хакери можуть зламати і ці пристрої.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Червневе оновлення для системи безпеки (CVE-2019-2102) усуває вразливість, яка перешкоджає зв'язку між Windows 10 і небезпечними пристроями Bluetooth.

"Користувачі можуть виникнути проблеми із сполученням, підключенням або використанням певних пристроїв Bluetooth після установки оновлень безпеки, випущених 11 червня 2019 року", – заявляють в Microsoft.

Компанія додала, що функція може вплинути на будь-який пристрій, так що після оновлення ОС потрібно перевірити всі свої гаджети.

Нагадаємо, що інсайдери злили в мережу нову інформацію про Samsung Galaxy Note 10. Повідомляється, що флагман з'явиться на прилавках в чотирьох модифікаціях, і дві з них отримають підтримку мережі нового покоління. Крім наявності 5G, стало відомо, що обсяг акумуляторів смартфонів буде досягати ємності в 4500 мАч, і це дуже багато навіть для смартфонів 2019 року. Що стосується цін, Samsung хоче за одну з модифікацій аж 1200 доларів, що досить багато, навіть для топових флагманів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Xiaomi Mi 9T офіційно представили публіці. Однак, якщо в Китаї його зустріли дуже тепло, то європейська аудиторія не здивувалася виходу флагмана. В Китаї вони позиціонується як вбивця флагманів, а на ринку Європи як “бюджетний флагман”. Нічим новим здивувати користувачів не зміг, але за приємною ціною це відмінна альтернатива iPhone і смартфонів Samsung.

Знай.uа писав, компанія Apple і Microsoft створили новий додаток для користувачів Windows і iPhone. Тепер дані з хмари iCloud стануть доступними без подзагрузки.