Apple планує вже в цьому році презентувати і запустити в продаж новинку iPhone 11. Це було цілком очікувано, так як корпорація щороку традиційно представляє нові смартфони в вересні.

Затверджується, що керівництво операторів AT & T і Verizon вже точно знає про те, коли відбудеться дебют новинки - 4 вересня 2019 року, а вже менш ніж через два тижні після цього новий смартфон надійде в продаж. Це чудові новини для тих, хто вже не міг чекати виходу iPhone, так як тепер ми знаємо його точну дату презентації. Для всіх тих, хто хоче придбати новинку, рекомендуємо починати збирати вже прямо зараз.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Таким чином, iPhone 11 стане доступний для покупки 20 вересня. Збір попередніх замовлень на новий флагманський Apple стартує 6 вересня.

Як повідомлялося раніше, iPhone XS у 2018 році став доступний для покупки 21 вересня, а в 2017 році флагман iPhone 8 зробили доступним для покупки 22 вересня. Про ціни поки говорити рано, але вони точно будуть в районі тисячі доларів.

Нагадаємо, що компанія Samsung представила величезний телевізор під назвою The Wall. Дивно, але розміри телевізора можна порівняти з розмірами стіни в будинку.Один телевізор складається з декількох моніторів, які з'єднуються між собою, причому виглядає телевізор безшовно.Про ціну поки говорити рано, як і про дату виходу цього незвичайного ТБ.

Як повідомляв Знай.uа компанія Huawei готова відмовитися від Android. І навіть знайшла йому гідну заміну. Корпорація розіслала своїм тестера мільйон примірників смартфонів на ОС Hong Meng, яка прийшла на заміну зеленому роботу від пошуковика.

Також Знай.uа писав, що оновлення Windows 10 може неприємно здивувати власників Bluetooth гаджетів. Справа в тому, що компанія оновила систему захисту, яка може відреагувати на підключення клавіатури або миші до ПК і відключити їх. Настійно рекомендуємо перевірити свої пристрої, так як оновлення досить важливе, і краще не відкладати оновлення.