З моменту виходу на ринок ігрової приставки PlayStation 4 пройшло вже більше п'яти років, а за цей термін дана консоль стала дуже популярною серед користувачів по всьому світу, тому що вона була продана тиражем у більш ніж 60 млн штук, а це дуже і дуже велика цифра.

Однак, консоль незабаром залишиться лежати на прилавках, так як вже на початку 2020 року на ринку з'явиться PS5, яка шокує користувачів унікальними характеристиками.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Ігрову консоль наступного покоління порівняли з існуючої на ринку PS4, і результати цього порівняння виявилися просто неймовірними. Видання Tidux, що це і зробило, поділилося вкрай цінними даними про те, чим всіх покупців зможе порадувати така новинка, як Sony PlayStation 5.

Що стосується характеристик, експерти розповіли, що навіть ігрові ПК не зрівняються з майбутньою ігровою приставкою.

Так, зокрема, технічне оснащення Sony PlayStation 5 дозволяє їй розвивати потужність на рівні 14 терафлопс. Журналісти порівняли це значення з таким існуючої зараз на ринку PlayStation 4, де воно знаходиться на рівні 1,8 терафлопса. В результаті, стало відомо, що нова консоль буде в 7-8 разів могутніше за свого попередника.

Нагадаємо, що компанія Samsung представила величезний телевізор під назвою The Wall. Дивно, але розміри телевізора можна порівняти з розмірами стіни в будинку.Один телевізор складається з декількох моніторів, які з'єднуються між собою, причому виглядає телевізор безшовно.Про ціну поки говорити рано, як і про дату виходу цього незвичайного ТБ.

Як повідомляв Знай.uа компанія Huawei готова відмовитися від Android. І навіть знайшла йому гідну заміну. Корпорація розіслала своїм тестера мільйон примірників смартфонів на ОС Hong Meng, яка прийшла на заміну зеленому роботу від пошуковика.

Також Знай.uа писав, що оновлення Windows 10 може неприємно здивувати власників Bluetooth гаджетів. Справа в тому, що компанія оновила систему захисту, яка може відреагувати на підключення клавіатури або миші до ПК і відключити їх. Настійно рекомендуємо перевірити свої пристрої, так як оновлення досить важливе, і краще не відкладати оновлення.