На радість десятків мільйонів людей по всьому світу, китайська корпорація Xiaomi приділяє дуже багато уваги програмного забезпечення для своїх смартфонів. Зазначимо, що оновлення відбуваються на постійній основі, і вони не тільки не ламають роботу девайсів, але і покращують їх продуктивність, а також додають безліч цікавих функцій. Для цього він збирається випустити операційну систему Android 10.0 Q до кінця нинішнього року, причому відразу для декількох популярних мобільних пристроїв.

Відразу варто сказати, що далеко не всі смартфони отримають оновлення до ювілейної версії Android. Деякі гаджети сильно застаріли, а їх начинка не дозволяє обробляти таку кількість даних.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Першими до Android 10.0 Q оновляться смартфони Xiaomi Mi 9, Mi 9 SE, Mi 9T, MI 9T Pro, 8 Mi, Mi 8 Pro, Mi 8 Explorer Edition, Mi Mix 2s, Mi Mix 3, Mi Mix 5G, Redmi K20 і Redmi K20 Pro.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Користувачів всіх таких можна привітати з тим, що вони отримають нове, а значить дані мобільні пристрої зможуть залишатися актуальними на ринку ще щонайменше один рік. Відмінна новина для тих, хто вирішив не економити на гаджетах, і купити нові моделі смартфонів, які коштують до 10 тисяч гривень.

Нагадаємо, що консоль PlayStation 4 хоч і була популярною років 5 тому, на сьогоднішній день варто визнати, що вона сильно застаріла. Втім, у 2020 році на зміну прийде нова приставка, яка здивує користувачів своїми характеристиками. Експерти вирішили порівняти з можливостями ці консолі, щоб з'ясувати їх головні відмінності. Виявилося, що PS5 в 7-8 разів могутніше PS4, і це викликало шок у користувачів.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi розлютила користувачів по всьому світу. Відомо, що компанія прибрала бета-версію черговий прошивки, що не сподобалося користувачам. Виявилося, що бета-версії набагато краще працюють на смартфонах, ніж фінальні версії, які доступні кожному користувачеві.

Також Знай.uа писав, що Google Chrome отримав велике оновлення, серед яких і поліпшення продуктивності, а також режим економії трафіку. Тепер браузер використовується менше ресурсів смартфона, що збільшує його тривалість роботи.