Компанія Google запустить ігровий потоковий сервіс Stadia в листопаді. Але вже зараз пошуковий гігант дав можливість бажаючим оформити попереднє замовлення на фірмовий геймпад. Схоже, компанія налаштована серйозно, і не планує закривати черговий сервіс, який з тріском провалиться.

Як зазначалося, ціна пристрою — 70 доларів. Ймовірно, більшість віддасть перевагу комплект founder's Edition за 130 доларів, в який, крім контролера, входить медиаадаптер Chromecast Ultra, підписка на двох на три місяці і гра Destiny 2. І все ж, за 200 доларів можна придбати PlayStation 4, який користується величезною популярністю, а компанія знижує ціни на консоль практично кожен місяць.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Але в певних умовах комусь явно більше сподобається тільки геймпад, ціна якого всього 70 доларів. Пристрій доступний в трьох кольорах: білий (Clearly White), чорний (Just Black) і м'ятний (Wasabi). Комплект founder's Edition, нагадаємо, включає геймпад в ексклюзивному кольорі Night Blue, який просто так недоступний. Нагадаємо, що сервіс Google Stadia вважається ігровим, і компанія хоче скласти конкуренцію Sony і Microsoft на ринку ігор.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi приготувала оновлення MIUI 11 для своїх смартфонів. Однак, далеко не всі гаджети від китайського виробника зможуть оновитися до актуальної версії. Серед тих, кому пощастило варто відзначити флагманські смартфони і ті, які з'явилися на прилавках в 2019 році. Для бюджетників оновлення не буде, так як їх обчислювальної потужності може не вистачити.

Як повідомляв Знай.uа компанія прошивка MIUI від Xiaomi з кожним разом все більше нагадує звичайний Android. Якщо раніше компанія вміла виділятися серед інших компаній, то з кожним оновленням кордону між популярними прошивками стають все тонше. У будь-якому випадку, при переході з Android користувач практично не помітить різниці, а часті оновлення системи постійно збільшують комфорт використання смартфонів.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple здивували публіку оновленим додатком Карти, що можу стати краще додатки від Google. Однак, зміни у користувачів iOS 13, вихід якої запланований на вересень.