Counter Strike почала радувати геймерів в далекому 1999 році, будучи ще модифікація для Half-Life. Так що в 2019 році грі виповнюється 20 років, які Valve вирішила відзначити сюрпризом для фанатів. Дивно, але серія ігор до цих пір користується величезною популярністю, і мільйони геймерів продовжують щодня проходити одні і ті ж карти, які геймери знають як себе.

Counter-Strike: Global Offensive повернули класичну карту Dust 2 у всій її піксельної і незграбною красі. Зараз в “контрі” використовується оновлена локація, в якій Valve змінила зовнішній вигляд, освітлення і частина геометрії. Пограти в класичну версію можна в плейлисті Dust 2 у розділі для казуальних матчів. Це приємний подарунок для тих, хто починав своє знайомство з CS ще з версії 1.6, де ця карта була найпопулярнішою, і залишається такою на сьогоднішній день.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Розробники також підготували лутбоксы, з яких будуть випадати стікери з найяскравішим персонажем гри куркою. Наклейки з птахом намалював художник Slid3, а продають коробки з наклейками за $1.

Нагадаємо, що Google планує запустити ігровий сервіс Stadia, який дозволить запускати будь-яку гру навіть на слабкому пристрої. Для цього лише потрібен геймпад, і швидкий інтернет. Тепер же корпорація відкрила передзамовлення на свої геймпади, які продаються за ціною від 70 до 120 доларів, що досить багато, але все ж, це дешевше покупки повноцінної консолі за типом Sony PlayStation 4.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi раптово випустила новий смарт-браслет, і це не Xiaomi Mi Band 4. Браслет отримав купу приємних функцій, серед який і кольоровий екран, і NFC чіп. Що стосується цін, деталей поки ніяких немає, але він не стане конкурентом для Mi Band 4, який вже продається в мережі з цінником в 32 долара.

Також Знай.uа писав, що смартфон Xiaomi Mi 9T дістався до України. Повідомляється, що смартфон отримав відмінні характеристики, а цінник буде дуже приємним - 10 000 гривень. Серед іншого, девайс може похвалитися збільшеним запасом акумулятора - 4000 маг, і це вистачить на весь день автономної роботи.