Західні вчені шоковані знахідкою трупа мініатюрного прибульця. Примірник зберігся в хорошому стані, однак, залишає більше питань, ніж відповідей.

Про 10 сантиметровий НЛО розповідає Голос.uа.

Світові експерти не могли повірити своїм очам:

"Ми очікували побачити величезних накачаних гуманоїдів з плазмовими «гарматами» напереваги. А наші космічні загарбники виявилися якимись недомірками".

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Так чи інакше, перед людством непорушний факт наявності інопланетного життя. Науковці, уфологи зараз працюють над різними версіями, щоб пояснити знахідку. Так, на думку деяких, інопланетні тканини можуть зменшуватися в розмірах після смерті в десятки разів, що може свідчити про вищий розум, і про те, що їх творець подбав про проблеми екології.

Інші експерти вважають, що цей вид фізіологічно ідеально підходить для спостереження за людством. Через настільки малі розміри тіла вони легко можуть сховатися.

Вчені поки не коментують «знахідку», за їх словами, їм потрібно більше часу для повного аналізу інопланетянина.

Нагадаємо, Пілоти ВМС зізналися у зустрічі з НЛО.

Як повідомляв Знай. ua, дитинча Нібіру виріс поруч з нами на Землі.

Також Знай. ua писав, що секретний план нападу НЛО розкритий, людство в небезпеці.