Не секрет, що Windows 10 є найпопулярнішою ОС для ПК у світі, хоча її випустили аж у 2015 році. Тепер же ця ОС не так стабільно працює, як цього хотілося б користувачам.

Ні для кого вже давно не секрет, що стати такою популярною, як зараз Windows 10 вдалося тільки за рахунок того, що Microsoft її вкрай активно нав'язує і просуває. У цієї платформи є величезна безліч значних недоліків, за яких користуватися нею іноді буває неймовірно складно. Приміром, осінь 2018 року компанія випустила оновлення, яке удаляло дані користувачів, причому робило це безповоротно.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Однак, незабаром на ринку з'явиться Lite OS, яка прийде на заміну вже набридлої “вінді”. За чутками, працювати вона буде в рази краще, що дозволить запускати її навіть на застарілих ПК.

Нагадаємо, що консоль PlayStation 4 хоч і була популярною років 5 тому, на сьогоднішній день варто визнати, що вона сильно застаріла. Втім, у 2020 році на зміну прийде нова приставка, яка здивує користувачів своїми характеристиками. Експерти вирішили порівняти з можливостями ці консолі, щоб з'ясувати їх головні відмінності. Виявилося, що PS5 в 7-8 разів могутніше PS4, і це викликало шок у користувачів.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi розлютила користувачів по всьому світу. Відомо, що компанія прибрала бета-версію черговий прошивки, що не сподобалося користувачам. Виявилося, що бета-версії набагато краще працюють на смартфонах, ніж фінальні версії, які доступні кожному користувачеві.

Також Знай.uа писав, що Google Chrome отримав велике оновлення, серед яких і поліпшення продуктивності, а також режим економії трафіку. Тепер браузер використовується менше ресурсів смартфона, що збільшує його тривалість роботи.