Відповідно до древнього пророцтва великої цивілізації майя, після декількох одночасних вивержень вулканів наша блакитна планета може загинути. Найбільше лякає те, що це не просто припущення, адже моторошні пророцтва про апокаліпсис почали збуватися.

Стародавні майя вірили, що масштабне і потужне виверження трьох вулканів спровокує загибель верховного божества Кукулькан. У них воно відповідало за існування світобудови. А разом з ним загинуть і всі жителі планети Земля. Очевидно, сумний сценарій почав збуватися.

Єллоустонський вулкан
Єллоустонський вулкан

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Мова йде про вулкани Йеллоустоун, Кілауеа — обидва знаходяться в США. До того ж скупчення вулканів під Антарктидою теж несуть страшну загрозу всьому живому. Останнім часом в цих трьох місцях було зафіксовано значну сейсмологічну активність. Поряд з Йеллоустоун дослідники виявили розломи, яких раніше не було. З Кілауеа систематично відбувається виверження. За словами сейсмологів, вулкани в Антарктиді можуть стати активними в будь-який момент. Навіть дослідження вчених NASA довели, що саме виверження супервулканів загрожує загибелі всього людства.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, життя на Марсі точно існує: людство отримало неспростовні докази.

Як повідомляв Знай.uа труп маленького інопланетянина шокував науковий світ.

Знай.uа писав, вчені розповіли про архітектуру на Марсі.