Згідно з новим звітом Sensor Tower, найбільш успішні видавці в магазинах Google Play і Apple App Store, в першому кварталі цього року заробили в середньому за 130 мільйонів доларів. Це дає нам зрозуміти, що ринок ігор і додатків для мобільних пристроїв і донині є прибутковим.

Основні видавці додатків для Apple App Store зафіксували середню валову виручку близько 83,8 мільйона доларів, що на 64% більше, ніж 51 мільйон доларів, які отримують видавці в Google Play. Це означає, що розробляти додатки для продукції яблучної корпорації набагато вигідніше, ніж для Android-пристроїв. Зі свого ж боку Apple гарантує ретельну перевірку програми, щоб позбавити Apple Store від вірусів, яких повно на сьогоднішній день в магазині від Google.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Співробітники Sensor Tower проаналізували доходи цих двох магазинів додатків за останні п'ять років, повідомивши про сукупний щорічному зростанні близько 31% (31,3% для App Store і 31,2% для Google Play).

Нагадаємо, що компанія Apple суттєво оновила сервіс Apple Maps. Для користувачів iOS 13 це приємний подарунок, так як компанія практично з нуля створила популярний додаток, щоб конкурувати таким сервісом Google Maps. Відзначимо, що компанія використовувала тисячі автомобілів з камерами на даху, щоб збільшити точність навігації сервісу.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung знову готова випустити на прилавок Samsung Galaxy Fold, який має гнучкий екран. Раніше смартфони почали масово ламатися через 4 дні експлуатації, а виною всьому пил, яка потрапляла під екран. Компанії довелося зняти з продажу цей девайс, і доопрацювати його. Тепер же смартфон вартістю 2000 доларів готовий до виходу у виправленому стані.

Також Знай.uа писав, що iOS 13 отримає круту функцію, яка стане в нагоді абсолютно кожному користувачеві. Серед іншого, нова технологія дозволить економити інтернет-трафік, що ніколи не буває зайвим.