Автогігант BMW, який відкликає в Європі 560 тис. автомобілів, виводить на ринок нового гравця в сегменті преміальних четырехдверок - BMW 8-Series Gran Coupe 2020. Відразу варто відзначити, що автомобіль класу люкс, так чт дозволити його собі точно зможе не кожен.

По суті, це та ж "вісімка" купе, тільки більш велика і, отже, із збільшеною місткістю салону. Втім, і без будь-яких пояснень можна помітити довжину автомобіля, яка прісущность тільки люксовими машин, які точно не про компактність. Практично кожна деталь дизайну говорить про розкіш.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Виробник при цьому не заявляє про п'ятимісній конфігурації салону, а "4+1". Обсяг багажника – 450 л, і це досить великий показник для такого авто. Схоже, цей монстр набагато просторіше всередині, ніж може здатися зовні.

Для BMW 8-Series Gran Coupe 2020 покладається 3,0-літрова рядна наддувний шістка, розвиваюча 335 к. с. і 498 Нм, яка зістиковується як із заднім, так і з повним приводом (версії BMW 840i і 840i xDrive). Звичайно ж, механіки тут немає. Про ціни поки говорити рано, як і про дату виходу.

Нагадаємо, що Google планує запустити ігровий сервіс Stadia, який дозволить запускати будь-яку гру навіть на слабкому пристрої. Для цього лише потрібен геймпад, і швидкий інтернет. Тепер же корпорація відкрила передзамовлення на свої геймпади, які продаються за ціною від 70 до 120 доларів, що досить багато, але все ж, це дешевше покупки повноцінної консолі за типом Sony PlayStation 4.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi раптово випустила новий смарт-браслет, і це не Xiaomi Mi Band 4. Браслет отримав купу приємних функцій, серед який і кольоровий екран, і NFC чіп. Що стосується цін, деталей поки ніяких немає, але він не стане конкурентом для Mi Band 4, який вже продається в мережі з цінником в 32 долара.

Також Знай.uа писав, що смартфон Xiaomi Mi 9T дістався до України. Повідомляється, що смартфон отримав відмінні характеристики, а цінник буде дуже приємним - 10 000 гривень. Серед іншого, девайс може похвалитися збільшеним запасом акумулятора - 4000 маг, і це вистачить на весь день автономної роботи.