Менеджер по продукції Xiaomi CC Лао Вей вразив прихильників зображенням версії смартфона білого кольору. Він вирішив розкрити дизайн задньої панелі Xiaomi Mi CC9.

Генеральний директор Xiaomi Лей Цзюнь підтвердив, що назва білого варіанту - White Lovers, Романтичний білий, пише GizmoChina.

Прихильники знають, що смартфон Xiaomi Mi CC9 запускається 2 липня. Корисним буде для любителів селфі, телефон буде поставлятися з 32-мегапіксельною фронтальною камерою. Тильна сторона телефону буде оснащена потрійний камерою.

Біла версія Xiaomi Mi CC9 отримала неперевершену градієнтну обробку, в якій є слабкі відтінки синього, фіолетового та рожевого. Скляна задня частина телефону вигнута з усіх чотирьох сторін.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Задня частина корпусу Mi CC9 оснащена потрійним модулем камери в верхньому лівому кутку. На задній панелі телефону відсутній сканер відбитків пальців.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Очевидно, на верхньому краю Mi CC9 розмістять аудіороз'єм 3,5 мм і слот для SIM-карти. Справа у телефону встановлять кнопки гучності і включення. Інше зображення, яким поділився генеральний директор Xiaomi Лей Цзюнь, показує, що смартфон оснащений парою зовнішніх динаміків з USB-C між ними.

Очікується, що Xiaomi CC9 отримає 6,2-дюймовий екран, процесор Snapdragon 730, 8 Гб оперативної пам’яті, вбудований накопичувач на 256 ГБ і потрійну камеру з сенсорами на 48 (Sony IMX586), 16 і 12 мегапікселів.

Нагадаємо, аналітики назвали майбутнього лідера ринку розумних годинників і навушників: точно не Samsung.

Як повідомляв Знай.uа що компанія Apple здивували публіку оновленим додатком Карти, що можу стати краще додатки від Google.

Також Знай.uа писав, що Xiaomi Mi Band 4 продають за 900 гривень: краще сядьте.