Всі останні моделі iPhone сертифіковані за стандартом IP67/IP68. Наявність цих сертифікатів означає, що апарати здатні провести під водою до однієї години без яких-небудь наслідків. Звичайно ж, всі ці експерименти тільки на ваш страх і ризик, і ми настійно не рекомендуємо перевіряти це самостійно, як би Apple не гарантувала, що з вашим iPhone нічого не станеться.

Захист від попадання рідин забезпечується особливою силіконової мембраною, якої захищено майже всі технічні отвори, які присутні на корпусі смартфона. Але там, де захисту немає, волога може затримуватися і навіть наносити пристрою шкоду, чого допускати, зрозуміло, ніяк не можна. Яблучна компанія подумала і про це так що тепер користувачі можуть уникнути несподіваних підлогою смартфона з-за попадання вологи.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Користувач порталу Reddit з ніком kevinruan виявив у другій бета-версії iOS 13 програмний інструмент захисту iPhone від зарядки у разі, якщо в роз'єм Lightning присутня вода. Тепер же при спробі підключити смартфон до зарядного пристрою, система буде повідомляти, що для початку потрібно позбутися від вологи в роз'ємі.

Нагадаємо, що компанія Apple суттєво оновила сервіс Apple Maps. Для користувачів iOS 13 це приємний подарунок, так як компанія практично з нуля створила популярний додаток, щоб конкурувати таким сервісом Google Maps. Відзначимо, що компанія використовувала тисячі автомобілів з камерами на даху, щоб збільшити точність навігації сервісу.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung знову готова випустити на прилавок Samsung Galaxy Fold, який має гнучкий екран. Раніше смартфони почали масово ламатися через 4 дні експлуатації, а виною всьому пил, яка потрапляла під екран. Компанії довелося зняти з продажу цей девайс, і доопрацювати його. Тепер же смартфон вартістю 2000 доларів готовий до виходу у виправленому стані.

Також Знай.uа писав, що iOS 13 отримає круту функцію, яка стане в нагоді абсолютно кожному користувачеві. Серед іншого, нова технологія дозволить економити інтернет-трафік, що ніколи не буває зайвим.