Не секрет, що Sony PlayStation 4 з'явилася на ринку ще в 2013 році, і це дає нам зрозуміти, що незабаром цей гаджет стане застарілим. Компанія Sony готує до виходу PS 5, яка шокує публіку своїми можливостями. Однак, для тих, хто хотів купити PS 4 у нас з'явилися чудові новини.

Нагадаємо, що PS 4 продавалася на момент виходу по ціннику в 350-400 доларів. Звичайно, за такі гроші її зараз ніхто не купить, так що Sony знизила ціну до 200 доларів, щоб будь-який бажаючий міг дозволити собі придбати дану консоль.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Не варто забувати, що вже зараз багато кращі ігри для платформи PS4 доступні для покупки менш ніж за $30, а під час різних розпродажів їх так і зовсім можна встигнути урвати за $15. Таким чином, всі люди, які куплять собі консоль Sony PlayStation 4 за зниженою ціною вдвічі, зможуть докупити для неї також безліч відеоігор, віддавши за них зовсім скромну суму грошей. Не пропустіть свій шанс.

Нагадаємо, що гнучкий смартфон Huawei Mate X засвітився на фото. Раніше в мережі з'являлися знімки цього флагмана майбутнього, проте, на цей на знімках можна помітити підтримку мережі 5G. Смартфон досяг передачі даних в 1 Гб/с, що є рекордом на сьогоднішній день. Коли девайс з'явиться на прилавках - не повідомляється. Однак, вартість смартфона оцінили в 2500 доларів, що досить багато навіть для складного смартфона.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple висміяла Android на презентації iOS 13. І хоча яблучна корпорація не дозволяє собі жартувати над конкурентами, цього разу Тім Кук, глава Apple, натякнув на те, що оновлення iOS 13 з'явиться на всіх iPhone одночасно, чого не може собі дозволити Google.

Знай.uа писав, що Huawei MateBook 14 надійшов у продаж. Це відмінний ноутбук з потужними показниками продуктивності. І це при тому, що девайс коштує тисячу доларів. Зовні він нагадує MacBook від Apple, і головною перевагою можна вважати величезний акумулятор.