У Мережі обговорюють фото страшної морського істоти з прозорим язиком і величезною пащею. Знімок опублікував у групі Trapman Bermagui в Facebook користувач на ім'я Джейсон. Судячи з фото, можна сміливо сказати, що ця істота одна з найбільш потворних на планеті Земля.

На знімку зображено морська істота з практично прозорим тілом, маленьким хвостиком, "рогами" над очима і великою пащею. У нього також прозорий язик, а крізь прозоре тіло видно кровоносні судини й внутрішні органи. Втім, еволюція сама зробила рибу саме такою, так як ця рибка швидше за все живе на великій глибині, де не важливий зовнішній вигляд, а сонячні промені ніколи не дістають до такої глибини.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Проте, про цю рибу вже є інформація. Глибоководний "примарний рибалка" є одним з видів морських чортів і єдиний в роді Haplophryne. У 2016 році його виловив і сфотографував моряк з Мурманська Роман Федорцов.

Нагадаємо, що компанія Apple терміново відкликає лінійку своїх ноутбуків. Причому причина досить серйозна - акумулятори ноутбука можу займатися. Це означає, що практично кожен власник ноутбуків від яблучної корпорації під загрозою. І поки Apple не визнала свою помилку, усі бажаючі можуть поміняти свій акумулятор на гаджеті абсолютно безкоштовно в сервісному центрі Apple.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony продовжує радувати справжніх геймерів. Тепер ціни на популярну консоль PS4 пробили дно. Ігровий гаджет продається за ціною 200 доларів, що не може не радувати користувачів. Геймер можуть придбати повноцінну консоль за 5 тисяч гривень. Правда, ігри можуть обійтися дорого, якщо їх купувати без знижки, так що економити на геймерський проектах треба вміти.

Також Знай.uа писав, що компанія Google планує випустити новий месенджер, який зможе здивувати публіку. Експерти повідомляють, що новинка зможе перевершити навіть WhatsApp, так як крім спілкування за допомогою текстових СМС, додаток здатне здійснювати відеодзвінки.