П'ятнична новина про відхід Джонні Айва з Apple, який створює власну дизайнерську компанію LoveFrom (Apple стане одним з її основних клієнтів), стала повною несподіванкою для громадськості. Варто зазначити, що відхід Айва з яблучно корпорації була лише формальністю, так як він вже давно не працював в компанії, і займався створенням власної компанії.

днями видання Bloomberg у відповідному матеріалі розповіло, що Джоні Айв фактично почав йти після запуску Apple Watch у 2015 році. Айв зазначив, що саме після виходу розумних годин він відчув себе виснаженим. Саме після цього він почав передавати свої обов'язки своїх колег.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Він почав з'являтися в штаб-квартирі Apple спочатку два рази на тиждень, потім - ще рідше. Більш того, часом він навіть пропускав презентації нових продуктів Apple. Зарубіжні ЗМІ раніше повідомляли, що Apple тепер займається поліпшенням ОЗ, а не гаджетів. Звичайно творцеві MacBook і інших гаджетів яблучної корпорації це не так вже й сподобалося.

Нагадаємо, що компанія Apple терміново відкликає лінійку своїх ноутбуків. Причому причина досить серйозна - акумулятори ноутбука можу займатися. Це означає, що практично кожен власник ноутбуків від яблучної корпорації під загрозою. І поки Apple не визнала свою помилку, усі бажаючі можуть поміняти свій акумулятор на гаджеті абсолютно безкоштовно в сервісному центрі Apple.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony продовжує радувати справжніх геймерів. Тепер ціни на популярну консоль PS4 пробили дно. Ігровий гаджет продається за ціною 200 доларів, що не може не радувати користувачів. Геймер можуть придбати повноцінну консоль за 5 тисяч гривень. Правда, ігри можуть обійтися дорого, якщо їх купувати без знижки, так що економити на геймерський проектах треба вміти.

Також Знай.uа писав, що компанія Google планує випустити новий месенджер, який зможе здивувати публіку. Експерти повідомляють, що новинка зможе перевершити навіть WhatsApp, так як крім спілкування за допомогою текстових СМС, додаток здатне здійснювати відеодзвінки.