Чутки про те, що Samsung випустить флагманську лінійку Galaxy Note 10 в наступному місяці ходили вже давно. Зараз виробник офіційно підтвердив це.

Компанія опублікувала постер, згідно з яким нові смартфони анонсують на презентації Samsung Unpacked 7 серпня о 4 годині по-місцевим часом (23:00 за Києвом). Захід пройде в Барклайс-Центрі, Нью-Йорк. В цьому ж місці в минулому році показали Galaxy Note 9. Припущення інсайдерів виявилися вірними, і тепер нам залишилося тільки дочекатися презентації, яка точно відбудеться. І хоча про гаджеті ми знаємо не так вже й багато інформації, інсайдери практично щодня показують нові рендери.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

цього разу варто чекати відразу чотири нові моделі: Galaxy Note 10, Galaxy Note 10+, Galaxy Note 10+ 5G і Galaxy Note 10e. Вони отримають дисплеї Infinity-O на 6.28, 6.4, 6.7 і 6.75 дюймів з отвором для селфи-камери по центру, три/чотири модуля основної камери і акумулятори на 3400-4500 маг.

Смартфони будуть працювати на процесорі Snapdragon 855 або Exynos 9825. Їх також оснастять 8/10/12 ГБ ОЗУ, стилусом S-Pen і швидкої зарядкою з потужністю 25 Вт. Новинки позбудуться 3.5-міліметрового роз'єму і кнопки для виклику голосового асистента Bixby. Приблизний цінник пристроїв стартуватиме від $800-900. Раніше експерти повідомляли, що одна з модифікацій обійдеться користувачеві в 1200 доларів, що дуже багато навіть для такого гаджета.

Нагадаємо, що компанія Apple терміново відкликає лінійку своїх ноутбуків. Причому причина досить серйозна - акумулятори ноутбука можу займатися. Це означає, що практично кожен власник ноутбуків від яблучної корпорації під загрозою. І поки Apple не визнала свою помилку, усі бажаючі можуть поміняти свій акумулятор на гаджеті абсолютно безкоштовно в сервісному центрі Apple.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony продовжує радувати справжніх геймерів. Тепер ціни на популярну консоль PS4 пробили дно. Ігровий гаджет продається за ціною 200 доларів, що не може не радувати користувачів. Геймер можуть придбати повноцінну консоль за 5 тисяч гривень. Правда, ігри можуть обійтися дорого, якщо їх купувати без знижки, так що економити на геймерський проектах треба вміти.

Також Знай.uа писав, що компанія Google планує випустити новий месенджер, який зможе здивувати публіку. Експерти повідомляють, що новинка зможе перевершити навіть WhatsApp, так як крім спілкування за допомогою текстових СМС, додаток здатне здійснювати відеодзвінки.