Компанія Facebook Inc евакуювала співробітників з чотирьох будівель за посилку, що, ймовірно, містила нервово-паралітична речовина зарин. Двоє людей були перевірені на предмет можливого контакту з токсином.

Про це пише Reuters.

Схоже, у Facebook з'явився новий ворог, і він виходить за ринки соцмереж. Представник Facebook Ентоні Харрісон повідомив, що компанія провела евакуацію чотирьох будівель після позитивного результату перевірки посилки на токсини.

"Правоохоронці ще не визначили знайдене речовина. На даний момент три з евакуйованих будівель були очищені для повернення співробітників", - сказав Харрісон.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На щастя, у співробітників, які могли контактувати з посилкою не виявилося симптомів, які могли бути від зарину, який згубно впливає на організм людини.

Зарин, сильнодіючі токсичні з'єднання, руйнує нервову систему, використовувався як хімічна зброя. Вплив може бути смертельним, так що подібні жарти можуть закінчитися дуже згубно.

Нагадаємо, що компанія Apple терміново відкликає лінійку своїх ноутбуків. Причому причина досить серйозна - акумулятори ноутбука можу займатися. Це означає, що практично кожен власник ноутбуків від яблучної корпорації під загрозою. І поки Apple не визнала свою помилку, усі бажаючі можуть поміняти свій акумулятор на гаджеті абсолютно безкоштовно в сервісному центрі Apple.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony продовжує радувати справжніх геймерів. Тепер ціни на популярну консоль PS4 пробили дно. Ігровий гаджет продається за ціною 200 доларів, що не може не радувати користувачів. Геймер можуть придбати повноцінну консоль за 5 тисяч гривень. Правда, ігри можуть обійтися дорого, якщо їх купувати без знижки, так що економити на геймерський проектах треба вміти.

Також Знай.uа писав, що компанія Google планує випустити новий месенджер, який зможе здивувати публіку. Експерти повідомляють, що новинка зможе перевершити навіть WhatsApp, так як крім спілкування за допомогою текстових СМС, додаток здатне здійснювати відеодзвінки.