Після виходу на ринок операційної системи Windows 10, у 2017 році корпорація Microsoft перейшла на графік випуску оновлень, коли двічі в рік з'являються великі оновлення з низкою помітних нововведень. Останнє оновлення – Windows 10 May 2019 – було випущено минулої весни. Звичайно ж, користувачі вже готові до виходу осіннього оновлення, і сподіваються. що воно не буде таким же, як торішнє, яке відвернуло особисті файли з пам'яті комп'ютерів, причому безповоротно.

Але наступне заплановане більше оновлення, поки що фігурує під кодовою назвою 19H2, фактично не буде “великим” у звичному розумінні. Швидше за все, нових функцій восени не з'явиться, але от продуктивність помітно покращиться. Великим оновлення назвати важко, так як воно буде з'являтися практично кожен місяць.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Додамо, випуск більш суттєвих нововведень, таких, як додавання нового ядра Linux, йде своєю чергою. На поточний момент ці зміни тестуються, а їх впровадження заплановано вже на весну 2020 року.

Будемо сподіватися, що Lite OS з'явиться вже в наступному році.

Нагадаємо, що смартфон Samsung Galaxy S10 ледь не спалив свого власника. Дивно, але флагман за тисячу доларів загорівся при заряджанні. Можливо, акумулятор пошкоджений, або ж зарядний пристрій був не оригінальним. У будь-якому випадку, пожежу вдалося швидко загасити, а ось смартфон після такого можна сміливо викинути.

Як повідомляв Знай.uа компанія Huawei готує до виходу унікальний смартфон. Судячи з фото, девайс залишиться без отворів під зарядку, динаміки та мікрофони. Також флагман не отримає фізичних кнопок, а замість них будуть сенсорні датчики. Коли девайс покажуть публіці - невідомо.

Також Знай.uа писав, що новий смартфон СС9 показали з усіх боків до презентації. Крім цього, назвали ціну гаджета. Повідомляється, що за девайс попросять близько 450 доларів, і це порівняно дорого, якщо порівнювати з іншими смартфонами компанії. Втім, девайс однозначно стане популярним, враховуючи наявність потрійний камери і потужного процесора, якого точно вистачить для заявлених функцій.