Схоже, компанія Microsoft щось задумала. Днями команда розробників Windows опублікувала в Twitter короткий відеоролик з анонсом “повністю нової Windows 1.0 MS-DOS Executive і годинами”. Точно таке ж відео з'явилося в офіційному акаунті Windows в Instagram. При цьому інші публікації там були видалені. Схоже, компанія хоче здивувати публіку, і робить це максимально радикально. Можливо, мова йде про Lite OS, дебют якої запланований на осінь 2019 року, а вихід вже на 2020.

Відповідно до того, як на відео з'являються логотипи Windows, версії операційної системи Microsoft йдуть у зворотному порядку і в кінцевому рахунку зупиняються на логотипі Windows 1.0, який тепер використовується у всіх соціальних мережах компанії. Деякі з користувачів подумали, що це жарт, але такої корпорації Microsoft зараз не до жартів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Windows 1.0, що вийшла в листопаді 1985 року, хоча по суті це було графічною оболонкою для MS-DOS. Деякі припускають, що такий анонс пов'язаний з майбутнім третім сезоном серіалу “Дуже дивні справи” (події в ньому розгортаються в тому ж році). Інша частина фанатів вважають, що мова все ж про Lite OS.

Нагадаємо, що смартфон Samsung Galaxy S10 ледь не спалив свого власника. Дивно, але флагман за тисячу доларів загорівся при заряджанні. Можливо, акумулятор пошкоджений, або ж зарядний пристрій був не оригінальним. У будь-якому випадку, пожежу вдалося швидко загасити, а ось смартфон після такого можна сміливо викинути.

Як повідомляв Знай.uа компанія Huawei готує до виходу унікальний смартфон. Судячи з фото, девайс залишиться без отворів під зарядку, динаміки та мікрофони. Також флагман не отримає фізичних кнопок, а замість них будуть сенсорні датчики. Коли девайс покажуть публіці - невідомо.

Також Знай.uа писав, що новий смартфон СС9 показали з усіх боків до презентації. Крім цього, назвали ціну гаджета. Повідомляється, що за девайс попросять близько 450 доларів, і це порівняно дорого, якщо порівнювати з іншими смартфонами компанії. Втім, девайс однозначно стане популярним, враховуючи наявність потрійний камери і потужного процесора, якого точно вистачить для заявлених функцій.