Компанія Huawei вже кілька місяців працює над оболонкою EMUI 10, заснованої на наступній версії ОС Android Q. Зараз в мережі з'явилося кілька нових скріншотів інтерфейсу. Судячи по знімках, нова ОС надасть абсолютно новий інтерфейс, який точно сподобається користувачам завдяки своєму минималистичному стилю.

Як раніше було відомо, EMUI 10 зовні буде не сильно відрізнятися від EMUI 9, але деякі зміни в інтерфейсі все ж з'являться. Наприклад, на зображеннях можна помітити прозору панель з швидкими налаштуваннями, трохи інший віджет погоди, перероблене вікно і розділ з дозволами для додатків. І хоча дизайн не так сильно змінився, кожен елемент привносить зовсім інші відчуття.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

до Речі, він схожий тепер на такий в “чистої” версії ОС Android Q. Також на знімках показані оновлені шрифти, іконки, а також розділ з фільтрами в додатку “Камера”. Компанія не бажає створювати свої версії ОС, і лише копіює дизайн Android.

Нагадаємо, що смартфон Samsung Galaxy S10 ледь не спалив свого власника. Дивно, але флагман за тисячу доларів загорівся при заряджанні. Можливо, акумулятор пошкоджений, або ж зарядний пристрій був не оригінальним. У будь-якому випадку, пожежу вдалося швидко загасити, а ось смартфон після такого можна сміливо викинути.

Як повідомляв Знай.uа компанія Huawei готує до виходу унікальний смартфон. Судячи з фото, девайс залишиться без отворів під зарядку, динаміки та мікрофони. Також флагман не отримає фізичних кнопок, а замість них будуть сенсорні датчики. Коли девайс покажуть публіці - невідомо.

Також Знай.uа писав, що новий смартфон СС9 показали з усіх боків до презентації. Крім цього, назвали ціну гаджета. Повідомляється, що за девайс попросять близько 450 доларів, і це порівняно дорого, якщо порівнювати з іншими смартфонами компанії. Втім, девайс однозначно стане популярним, враховуючи наявність потрійний камери і потужного процесора, якого точно вистачить для заявлених функцій.