Експерти з Данії, Норвегії та Німеччини з'ясували, що приблизно 10% людей відчувають околосмертные переживання, тобто бачать ті чи інші картинки, коли знаходяться при смерті.

Дослідження проводилося з участю 1034 осіб з 35 країн. У ході спостережень було з'ясовано, що 87% людей мали викривлене сприйняття часу, 65% говорили про прискорення процесів мислення, а 63% відчували сильне загострення почуттів. Практично половина опитаних також зазначила, що вони бачили себе з боку. Це ще раз підтверджує той факт, що душа вилітає з тіла, і може парити в повітрі.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Кому-то співали ангели, хто бачив світло в кінці тунелю, а хтось просто перебував у стані абсолютного спокою. Знайшлися особи, які заявляли про демона, сів нібито їм на груди. Схоже, вчені знайшли просто джерело корисної інформації, яка стане в нагоді у вивченні душі людини.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Звичайно, не можна виключати, що це всього лише галюцинації з-за некоректної роботи мозку при смерті.

Нагадаємо, що смартфон Samsung Galaxy S10 ледь не спалив свого власника. Дивно, але флагман за тисячу доларів загорівся при заряджанні. Можливо, акумулятор пошкоджений, або ж зарядний пристрій був не оригінальним. У будь-якому випадку, пожежу вдалося швидко загасити, а ось смартфон після такого можна сміливо викинути.

Як повідомляв Знай.uа компанія Huawei готує до виходу унікальний смартфон. Судячи з фото, девайс залишиться без отворів під зарядку, динаміки та мікрофони. Також флагман не отримає фізичних кнопок, а замість них будуть сенсорні датчики. Коли девайс покажуть публіці - невідомо.

Також Знай.uа писав, що новий смартфон СС9 показали з усіх боків до презентації. Крім цього, назвали ціну гаджета. Повідомляється, що за девайс попросять близько 450 доларів, і це порівняно дорого, якщо порівнювати з іншими смартфонами компанії. Втім, девайс однозначно стане популярним, враховуючи наявність потрійний камери і потужного процесора, якого точно вистачить для заявлених функцій.