Схоже, після виставки E3 2019 і нового трейлера гри Cyberpunk 2077 Кіану Рівз став чи не найпопулярнішою людиною Всесвіту. Частина фанатів вимагає більше Кіану в Cyberpunk 2077, а ще частина зареєстрували петицію, яка передбачає поява актора у другій частині відомої гри S. T. A. L. K. E. R. Схоже, у геніального актора є всі шанси стати людиною року.

Нагадаємо, раніше на популярному сайті з'явилася чергова петиція з вимогою, щоб CD Projekt RED додали в гру Cyberpunk 2077 нагороду "Ти захоплюючий!". За задумом геймера, її мають отримати всі, хто повністю пройде Cyberpunk 2077. Звичайно ж, виходу гри очікують мільйони фанатів, і це чи не головна гра 2019 року, яка вже встигла нашуміти.

Пізніше з ще одним схожим вимогою на сайті Change.org виступили і фанати культової гри про Чорнобиль.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Петиція була створена тиждень тому, але увагу на неї звернули лише нещодавно. На момент написання статті кількість підписів – 576. І вони продовжують повільно, але впевнено рости. Звичайно ж, цього не станеться, так як не факт, що гра про сталкерів взагалі стане доступною для користувачів. Не виключено, що розробку гри могли в будь-який момент заморозити.

Нагадаємо, що смартфон Samsung Galaxy S10 ледь не спалив свого власника. Дивно, але флагман за тисячу доларів загорівся при заряджанні. Можливо, акумулятор пошкоджений, або ж зарядний пристрій був не оригінальним. У будь-якому випадку, пожежу вдалося швидко загасити, а ось смартфон після такого можна сміливо викинути.

Як повідомляв Знай.uа компанія Huawei готує до виходу унікальний смартфон. Судячи з фото, девайс залишиться без отворів під зарядку, динаміки та мікрофони. Також флагман не отримає фізичних кнопок, а замість них будуть сенсорні датчики. Коли девайс покажуть публіці - невідомо.

Також Знай.uа писав, що новий смартфон СС9 показали з усіх боків до презентації. Крім цього, назвали ціну гаджета. Повідомляється, що за девайс попросять близько 450 доларів, і це порівняно дорого, якщо порівнювати з іншими смартфонами компанії. Втім, девайс однозначно стане популярним, враховуючи наявність потрійний камери і потужного процесора, якого точно вистачить для заявлених функцій.