На сьогоднішній день смартфони мають багато ступенів захисту від пилу і вологи, але все ж таки “купанням” смартфонів краще не зловживати.

Звичайно, практично кожен з нас кидав смартфон у воду, і від цього ніхто не застрахований. Втім, викидати девайс після купання точно не варто, так як його ще можна воскресити.

Переконайтеся, що смартфон вимкнений. Чим довше пристрій залишається під водою, тим нижче його шанси на “виживання”. Однозначно його потрібно вимкнути, як можна швидше.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Залиште смартфон в спокої. Після відключення пристрою, покладіть його на рівну поверхню, на яку вкрай бажано попередньо викласти паперові рушники. Звичайно ж, краще не натискати на корпус, щоб вода не розтікалася всередині девайса.

Використовуйте пилосос. Фен точно не варто використовувати, а пилосос вміло висмокче всю вологу, якщо він сам її не боїться.

Звичайно ж, після цього його варто помістити в рис і залишити на добу. А після цього вже варто перевірити і працездатність гаджета.

Нагадаємо, що смартфон Samsung Galaxy S10 ледь не спалив свого власника. Дивно, але флагман за тисячу доларів загорівся при заряджанні. Можливо, акумулятор пошкоджений, або ж зарядний пристрій був не оригінальним. У будь-якому випадку, пожежу вдалося швидко загасити, а ось смартфон після такого можна сміливо викинути.

Як повідомляв Знай.uа компанія Huawei готує до виходу унікальний смартфон. Судячи з фото, девайс залишиться без отворів під зарядку, динаміки та мікрофони. Також флагман не отримає фізичних кнопок, а замість них будуть сенсорні датчики. Коли девайс покажуть публіці - невідомо.

Також Знай.uа писав, що новий смартфон СС9 показали з усіх боків до презентації. Крім цього, назвали ціну гаджета. Повідомляється, що за девайс попросять близько 450 доларів, і це порівняно дорого, якщо порівнювати з іншими смартфонами компанії. Втім, девайс однозначно стане популярним, враховуючи наявність потрійний камери і потужного процесора, якого точно вистачить для заявлених функцій.