В мережі заговорили про нову дату кінця світу з-за так званої планети-вбивці Нібіру. В цей раз армагеддон призначили на 12 липня. Схоже, чекати залишилося недовго, так що саме час орендувати бункер, якщо такий є.

При цьому пседвоэксперты відзначилися досить оригінальною версією "судного дня". В цей раз "планета-вбивця" або "планета Х", тобто Нібіру, яка нібито знаходиться під земною корою. Схоже, ворог завжди був ближче, ніж ми думали, і удар буде завдано зі спини.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Всупереч логіці і науки російський учений заявляє, що Нібіру – це ядро Землі. При цьому автор матеріалу посилається на "фахівців", "геологів" і "дані сейсмосканирования надр планети". Втім, виключати того, що ядро Землі може знищити планету 12 липня - не можна.

В цей раз, визирати таємничу планету в космосі не має сенсу.

Нагадаємо, що власники смартфонів вважають, що Android може працювати тільки на смартфонах. Однак, експертам вдалося встановити цю ОС від пошуковика на кнопковий телефон. Дивно, але ця операційка може запускати такі додатки як Viber і YouTube, і навіть Google Chrome. Втім, кнопкові телефони продовжують втрачати свою популярність.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple нахабно обдурила користувачів. Виявляється, захист від попадання води і пилу на iPhone може не спрацювати. У випадку, якщо ваш смартфон потоне, яблучна корпорація не буде його ремонтувати за свій рахунок, і навіть не надасть новий смартфон. Схоже, заявлені функції не працюють, так що перевіряти свій смартфон на захист вкрай не рекомендуємо.

Також Знай.uа писав, що вчені змогли надрукувати дерево на 3D-принтері. Експерти змогли скопіювати волокна дерева, і створити справжню деревину. Враховуючи екологічний стан Землі, вони зробили справжній прорив.