Найбільш відомою операційною системою у світі зараз є Windows 10, яка була випущена ще в 2015 року, коли всі користувачі отримали доступ до її фінальної стабільної версії.

Експерти повідомляють, що недавнє оновлення даної ОС прискорило роботу Windows 10 до рекордних показників. Справа в тому, що оновлення було спрямовано не на додавання непотрібних функцій, як це було раніше, а на оптимізацію роботи всієї системи. Що ж, схоже, у компанії це не вийшло. Правда, деякі користувачі зіткнулися з помилками. Наприклад, оновлення відмовляється працювати з комп'ютерами, які випускали до 2012 року, натякаючи користувачам, що пора оновити свій гаджет.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Подивимося, яким буде осіннє оновлення, яке має покращити роботу ОС.

Нагадаємо, що браузер Firefox незабаром може стати платним. Звичайно, розробники залишать і безкоштовну версію, але з обмеженим функціоналом. Що стосується платній, в ній буде безлімітний vpn-сервіс, а також купа новий фішок, які зроблять використання браузера максимально комфортним.

Як повідомляв Знай.uа, флагманський Samsung Galaxy Note 10 показали на новий рендерах. Тепер гаджет показали з усіх сторін, і в очі кидається камера. У топової модифікації вона буде четверний, а бюджетною - 3 об'єктива. Серед іншого, деякі моделі будуть підтримувати мережу нового покоління 5G, а цінник одного з них буде досягати 1200 доларів.

Також Знай.uа писав, що браслет Xiaomi Mi Band 5 шокував користувачів. Не встигли розпродати Mi Band 4, як в мережі з'явилися перші подробиці про гаджеті нового покоління. Звичайно ж, новинка отримає кольоровий девайс, і купу крутих фішок, за типом чіпа NFC для безконтактної оплати. Правда, гаджет покажуть аж у травні 2020 року.