Під час зависання або повільної роботи комп'ютера деякі користувачі мають звичку смикати курсором миші. Як з'ясувалося, простий заспокоює нерви процес насправді допомагає Windows працювати швидше, але це відноситься до більш старими версіями операційної системи. Дивно, але подібні маніпуляції були корисними, хоч і мільйони користувачів про даж і не здогадувалися.

На один корисний ресурс питань і відповідей Stack Exchange користувач під псевдонімом user2652379 підтвердив факт користі від смикання курсором мишки в Windows 95. Він дослідним шляхом встановив, що процес установки програм і ігор можна прискорити, якщо під час інсталяції безперервно смикати мишкою. Користувача підтримали багато учасників форуму, перевіривши цей процес особисто на практиці. Це означає, що міф, яким більше 10 років підтвердився. Втім, подібна технологія працює тільки на застарілої ОС, так як в нових ОС система обробки даних працює трохи інакше.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Можливо, компанія підтвердить цей міф, так що нам залишається тільки чекати.

Нагадаємо, що власники смартфонів вважають, що Android може працювати тільки на смартфонах. Однак, експертам вдалося встановити цю ОС від пошуковика на кнопковий телефон. Дивно, але ця операційка може запускати такі додатки як Viber і YouTube, і навіть Google Chrome. Втім, кнопкові телефони продовжують втрачати свою популярність.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple нахабно обдурила користувачів. Виявляється, заявлена захист від попадання води і пилу на iPhone може не спрацювати. У випадку, якщо ваш смартфон потоне, яблучна корпорація не буде його ремонтувати за свій рахунок, і навіть не надасть новий смартфон. Схоже, заявлені функції не працюють, так що перевіряти свій смартфон на захист вкрай не рекомендуємо.

Також Знай.uа писав, що вчені змогли надрукувати дерево на 3D-принтері. Експерти змогли скопіювати волокна дерева, і створити справжню деревину. Враховуючи екологічний стан Землі, вони зробили справжній прорив.