Літній розпродаж Steam підходить до кінця, а переможцем Гран-прі вже вибрали команду Коргі, члени якої отримають призи. Valve привітала фіналістів, а також анонсувала велику роздачу ігор. Це означає, що тепер користувачі можуть отримати цінні призи, і навіть гри на безкоштовній основі.

У заключному повідомленні, компанія зазначила, що Гран-прі пройшло не так гладко, як хотілося б. Наприклад, геймери почали масово видаляти інді-ігри зі списку бажань, щоб отримати за перемогу в кожному із заїздів ААА-проект. Valve написала, що врахувала помилки, і наступна гонка Річної розпродажі пройде без крутих поворотів. Втім, цього разу користувачі обдурили Steam, і отримають чудові ігри за копійки.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В якості додаткового подарунка Steam обере 5 тисяч користувачів, які брали участь у перегонах, та подарує їм одну гру, яка стоїть першою в списку бажань. “Гонщики” отримають приз протягом 48 годин після завершення розпродажу, і будуть обрані випадковим чином. Враховуючи кількість геймерів, шанси не такі вже й великі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, що докомпанія Google створила новий месенджер, який отримав унікальну функцію. Повідомляється, що новий додаток зможе працювати без підключення до інтернету. Таких функцій немає навіть у Viber і WhatsApp, які користуються популярністю протягом багатьох років.

Як повідомляв Знай.uа глава компанії Huawei назвав головна перевага OS Hongmeng над Android і iOS для смартфонів. В першу чергу, варто відзначити, що нова операційка працює помітно швидше, що позначиться на популярності. До того ж, нова ОС здатна працювати як на планшетах, так і на комп'ютерах і смартфонах. Інші системи не здатні працювати на абсолютно різних пристроях із-за застарілої начинки.

Також Знай.uа писав, що головний міф про Windows нарешті підтвердили. Повідомляється, що при управлінні курсором при завантаженню різних додатків система обробляє інформацію швидше, ніж у випадку, коли курсор залишається на одному місці. Втім, даний баг працював тільки на Windows XP, яка вже не користується популярністю.