Не кожен день користувачам мобільних пристроїв надається можливість розповісти про те, які функції вони хотіли б бачити в тому чи іншому додатку, але, на щастя, Google іноді надає нам таку можливість. Відомо, що Google Фото отримає велике оновлення.

Один із працівників корпорації повідомив, що заявлені функції, які користувачі хотіли бачити в додатку Гугл Фото вже розробляються. Враховуючи, яка кількість користувачів цього сервісу компанії просто необхідно суттєво оновити сервіс.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Серед них варто відзначити можливість пошуку тексту на фотографії, а також пошуку конкретних слів, можливість видалення фотографій з альбому на Android для повторного їх завантаження у вихідному як після збільшення доступного хмарного простору в Google One, можливість швидкого доступу до нещодавно доданих фотографій з мобільного додатку Google Фото і можливість розшарювати фотографій домашніх тварин у Partner Sharing. Всі ці функції гарантовано стануть доступними всім користувачам. Правда, коли це станеться - невідомо.

Нагадаємо, що докомпанія Google створила новий месенджер, який отримав унікальну функцію. Повідомляється, що новий додаток зможе працювати без підключення до інтернету. Таких функцій немає навіть у Viber і WhatsApp, які користуються популярністю протягом багатьох років.

Як повідомляв Знай.uа глава компанії Huawei назвав головна перевага OS Hongmeng над Android і iOS для смартфонів. В першу чергу, варто відзначити, що нова операційка працює помітно швидше, що позначиться на популярності. До того ж, нова ОС здатна працювати як на планшетах, так і на комп'ютерах і смартфонах. Інші системи не здатні працювати на абсолютно різних пристроях із-за застарілої начинки.

Також Знай.uа писав, що головний міф про Windows нарешті підтвердили. Повідомляється, що при управлінні курсором при завантаженню різних додатків система обробляє інформацію швидше, ніж у випадку, коли курсор залишається на одному місці. Втім, даний баг працював тільки на Windows XP, яка вже не користується популярністю.