Згідно зі звітом аналітиків JPMorgan, в 2020 році Apple розширить лінійку iPhone до чотирьох моделей. Три з них отримають OLED-екрани і модуль 5G.

Крім того, основні камери як мінімум двох iPhone 2020 оснастять модулями ToF, що натякає на нові 3D-функції. Схоже, Apple ще не награлася з передовою камерою, і створить ще більше нових функцій, які допоможуть у повсякденному житті.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Камера ToF (Time-of-Flight) працює за тим же принципом, що TrueDepth в топових iPhone. Вона з високою точністю вимірює відстань від камери до кожної точки об'єкта. Саме завдяки цьому Face ID можна обдурити плоским зображенням обличчя. Втім, камера дозволить досить точно виміряти відстань від смартфона до об'єкта. Тепер рулетка не потрібна.

Поки що використання технології обмежена скануванням особи та розвагами начебто Animoji, однак потенціал ToF в 3D-моделюванні і доповненої реальності величезний. Іншими словами, Apple тільки показувала можливості камери, створивши нешкідливі іграшки для них.

Нагадаємо, що докомпанія Google створила новий месенджер, який отримав унікальну функцію. Повідомляється, що новий додаток зможе працювати без підключення до інтернету. Таких функцій немає навіть у Viber і WhatsApp, які користуються популярністю протягом багатьох років.

Як повідомляв Знай.uа глава компанії Huawei назвав головна перевага OS Hongmeng над Android і iOS для смартфонів. В першу чергу, варто відзначити, що нова операційка працює помітно швидше, що позначиться на популярності. До того ж, нова ОС здатна працювати як на планшетах, так і на комп'ютерах і смартфонах. Інші системи не здатні працювати на абсолютно різних пристроях із-за застарілої начинки.

Також Знай.uа писав, що головний міф про Windows нарешті підтвердили. Повідомляється, що при управлінні курсором при завантаженню різних додатків система обробляє інформацію швидше, ніж у випадку, коли курсор залишається на одному місці. Втім, даний баг працював тільки на Windows XP, яка вже не користується популярністю.