За чутками, компанія Xiaomi повинна представити нову модель лінійки Mi Mix вже цієї осені. При цьому ЗМІ вже оприлюднили деякі технічні характеристики і навіть ціну новинки. Схоже, вихід гаджета не за горами, а називають його Mi Mix 4. Враховуючи, що торішня модель користувалася величезною популярністю, було цілком очікувано побачити анонс нової моделі, яка здивує користувачів ще сильніше.

Що стосується начинки, Xiaomi Mi Mix 4 буде оснащений флагманським процесором Qualcomm Snapdragon 855. Він буде працювати в парі з 6 ГБ оперативної пам'яті. Цікаво, що попередня модель Mi Mix 3 мала аж 10 ГБ оперативки, тому ця інформація викликає подив. Втім, не виключено, що гаджет отримає кілька модифікацій, серед яких і 10 Гб оперативної пам'яті.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Новинка отримає абсолютно безрамковий дисплей, правда, буде використана технологія слайдера, як у попередника, не повідомляють. Можливо, селфи-камера буде висунення, як у Redmi K20.

Правда, ціни будуть захмарними - за гаджет попросять близько 22 тисяч гривень.

Нагадаємо, що компанія Apple раптово воскресила одну з перших ігор. Повідомляється, що мова йде про віртуальному покері. І це одна з перших ігор, яку створила яблучна корпорація. Однак, у той час компанія вирішила все ж прибрати гру з магазину. Причина була банальною - Apple вважає, що гра не досить хороша для компанії, і над ним треба ще працювати. І в честь десятиліття компанія все ж повернула легендарний проект в магазин, і кожен бажаючий може його завантажити.

Як повідомляв Знай.uа Sony готує до виходу гнучкий смартфон, який здивує публіку. Що стосується його можливостей, він отримає складаний корпус, а також потужний процесор. До речі, камера отримає 10-кратний зум без втрати якості, що не може не радувати користувачів. Про ціни поки говорити рано.

Також Знай.uа писав, що в 2020 році компанія Apple представить відразу 4 нових iPhone. Один з них буде бюджетником, а от інші здивують користувачів своєю ціною. До речі, гаджети отримають підтримку 5G-мережі, що не може не радувати користувачів.