По всьому світу користувачі скаржаться на неполадки у роботі Twitter.

Про це стало відомо з даних сайту Downdetector.

Про те, що сервіс перестав відкриватися, повідомляють в тому числі з Росії, західної Європи, США і Японії. Не працюють ні веб-версія, ні додатки для iPhone і Android. Кількість скарг різко зросла приблизно після 21:30 мск.

Представники Twitter ще не коментували збій.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, що соціальна мережа Instagram анонсувала введення ряду нових функцій, спрямованих на боротьбу з цькуванням в інтернеті, що випливає з офіційної заяви компанії. Схоже, цькування в соцмережах набирає обертів, і великі компанії повинні з цим боротися. Тепер і Instagram займеться вирішенням цієї проблеми.

Одна з нових функцій, яку вже почали відчувати кілька днів тому, за допомогою штучного інтелекту дозволяє компанії проаналізувати коментар, який користувач хоче залишити під чужим записом. Якщо коментар може бути розцінений як образливий, користувач отримує відповідне попередження і можливість видалити своє повідомлення.

Як повідомляв Знай.uа, флагманський Samsung Galaxy Note 10 показали на новий рендерах.

Також Знай.uа писав, що браслет Xiaomi Mi Band 5 шокував користувачів.