Компанія Microsoft вирішила незвичайним способом мотивувати своїх користувачів до переходу на нову операційну систему Windows 10. Вони втратять доступ до цілого ряду стандартних ігор. Звичайно, це не таке вже й суворе покарання, але серед фанатів можна знайти і тих, хто любить стандартні гри. Саме цих користувачів компанія і змусить переходити на більш сучасну ОС.

Мова йде про юзерах ОС Windows 7 і більше старих. Вони незабаром не зможуть грати в такі ігри:

Враховуючи, якими гри були популярними за ці 20 років, це точно змусить сотні тисяч користувачів оновитися до більш актуальною ОС.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Строки припинення доступу будуть залежати від версії Windows. Так, у випадку з Windows XP, ME, користувачі втратять доступ до ігор з 31 липня. А Windows 7 втратить доступ до них з 22 січня 2020 року.

Нагадаємо, що інсайдери розповіли, які iPhone подорожчають до осені. Не секрет, що нові смартфони від яблучної корпорації покажуть вже у вересні цього року. Правда, ціни на гаджети вас просто шокують. За топову версію компанія попросить у покупця 1400 доларів, що нереально багато, навіть для iPhone.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony зробить ігри для PlayStation 4 абсолютно безкоштовними. Це означає, що більшість популярних ігор, яких не було раніше на консолі стануть доступними, та ще й за копійки. Завдяки підписці в 100 гривень під назвою EA Access, кожен користувач зможе насолодитися новими іграми.

Також Знай.uа писав, що не встигли користувачі отримати свої Xiaomi Mi Band 4, як в мережу злили нові подробиці про Band 5. Інсайдери повідомляють, що браслет отримає не тільки оновлений дизайн і поліпшену продуктивність, але і круту функцію, яка сильно здивує користувачів. Звичайно ж, мова йде про ЕКГ. Подібних гаджетів з такою функцією на ринку не так вже й багато, та й коштують вони набагато дорожче.