Все більше і більше людей з кожним днем відіграють у різного роду консолі, а таких в даний час на ринку є кілька від трьох найбільш відомих компаній. Звичайно, хардкорні геймери у всю очікують виходу PlayStation 5, вихід якої запланований на 2020 годо. До цього моменту ще більше року, але вже сьогодні стала відома ціна ігрової приставки Sony PlayStation 5. Звичайно, цінник вас неприємно здивує, і це м'яко сказано.

протягом багатьох місяців по мережі ходила інформація про те, що дана консоль обійдеться покупцям всього в $500. Це не дуже велика сума грошей за сучасними мірками, однак вона виявилася сильно заниженою. І якщо раніше консолі продавалися за копійки, то в цей раз доведеться на ігри збирати.

Справа в тому, що якщо зараз збирати з найдешевших комплектуючих комп'ютер з продуктивністю на рівні 14 терафлопс, використовуючи “залізо” від AMD, а саме така потужність і такі компоненти будуть в PS5, викласти за подібне поєднання доведеться близько $1200, і це за мінімальними розрахунками. Схоже, компанії доведеться або здешевити виробництво, або ж користувачам доведеться відвалити за консоль ціле стан.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, що інсайдери розповіли, які iPhone подорожчають до осені. Не секрет, що нові смартфони від яблучної корпорації покажуть вже у вересні цього року. Правда, ціни на гаджети вас просто шокують. За топову версію компанія попросить у покупця 1400 доларів, що нереально багато, навіть для iPhone.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony зробить ігри для PlayStation 4 абсолютно безкоштовними. Це означає, що більшість популярних ігор, яких не було раніше на консолі стануть доступними, та ще й за копійки. Завдяки підписці в 100 гривень під назвою EA Access, кожен користувач зможе насолодитися новими іграми.

Також Знай.uа писав, що не встигли користувачі отримати свої Xiaomi Mi Band 4, як в мережу злили нові подробиці про Band 5. Інсайдери повідомляють, що браслет отримає не тільки оновлений дизайн і поліпшену продуктивність, але і круту функцію, яка сильно здивує користувачів. Звичайно ж, мова йде про ЕКГ. Подібних гаджетів з такою функцією на ринку не так вже й багато, та й коштують вони набагато дорожче.