Розробники бенчмарк-тесту Antutu оголосили 10 найпотужніших Android-смартфонів червня, які продаються на глобальному ринку.

Рейтинг очолив OnePlus 7 Pro. Втім, нічого дивного, адже цей смартфон в підсумку може стати кращим девайсом 2019 року, як це було з OnePlus 6T в 2018 році. Він набирає в середньому 371 тисячу балів. Апарат працює на топовому процесорі Snapdragon 855 в парі з 6/8/12 ГБ ОЗУ. Смартфон вийшов флагманським, правда ціна трохи кусається. Однак, гаджет може похвалитися відмінною швидкістю зарядки, у якої на момент виходу девайса не було конкурентів.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

У нього також встановлено QHD+ дисплей з діагоналлю 6.67 дюймів і частотою оновлення кадрів 90 Гц. Новинка може похвалитися швидкою зарядкою Warp Charge 30 (50% за 20 хв), пам'яттю типу UFS 3.0 і потрійний основною камерою з головним сенсором Sony IMX586 на 48 Мп.

Що дивно, всі модифікації Samsung Galaxy S10 залишилися далеко позаду, хоч їх ціна помітно вище, ніж у конкурентних девайсах.

Нагадаємо, що інсайдери розповіли, які iPhone подорожчають до осені. Не секрет, що нові смартфони від яблучної корпорації покажуть вже у вересні цього року. Правда, ціни на гаджети вас просто шокують. За топову версію компанія попросить у покупця 1400 доларів, що нереально багато, навіть для iPhone.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony зробить ігри для PlayStation 4 абсолютно безкоштовними. Це означає, що більшість популярних ігор, яких не було раніше на консолі стануть доступними, та ще й за копійки. Завдяки підписці в 100 гривень під назвою EA Access, кожен користувач зможе насолодитися новими іграми.

Також Знай.uа писав, що не встигли користувачі отримати свої Xiaomi Mi Band 4, як в мережу злили нові подробиці про Band 5. Інсайдери повідомляють, що браслет отримає не тільки оновлений дизайн і поліпшену продуктивність, але і круту функцію, яка сильно здивує користувачів. Звичайно ж, мова йде про ЕКГ. Подібних гаджетів з такою функцією на ринку не так вже й багато, та й коштують вони набагато дорожче.